Otkrijte kako pravilno nanijeti rumenilo uz ove jednostavne savjete stručnjaka

Otkrijte kako pravilno nanijeti rumenilo uz ove
jednostavne savjete stručnjaka

https://www.instagram.com/p/CADHIEig55Q/?utm_source=ig_web_copy_link

Lijepo i pravilno naneseno rumenilo najbolje je čuvana beauty tajna za zdraviji izgled kože. Trendovi u svijetu ljepote dolaze i odlaze, ali kad jednom naučite kako pravilno zarumeniti svoje obraze, to će biti vrijedna vještina koja će trajati doživotno. Bez obzira na oblik vašeg lica – izduženi, okrugli, kvadratni, pravokutni ili u obliku srca, važno je znati točno gdje ćete nanijeti dašak boje, a važan je i odabir prave nijanse. Iako dobivanje ružičastog sjaja na obrazima može djelovati skroz jednostavno, morate uzeti u obzir nekoliko elemenata. Krajnji rezultat ovisit će o tome koristite li proizvod u obliku kreme, tekuće rumenilo ili ono u obliku kamena te hoćete li dodati i highlighter ili bronzer.

Trikovi koje morate znati

Stručnjaci savjetuju da biste trebali početi s primerom. On će produžiti trajanje make upa. Isto tako, imajte na umu da rumenilo u kamenu obično traje duže od onog u obliku kreme. Međutim, ako više volite prirodni finiš koji vam može pružiti krema, možete nježnim i laganim pokretima nanijeti transparentni puder u prahu, kako biste fiksirali kremastu formulu i da bi ona trajala što duže. Završite šminkanje fiksatorom u spreju kako biste sve zaključali na svoje mjesto.

https://www.instagram.com/p/BgzCyAhn2cO/?utm_source=ig_web_copy_link

Kako nanijeti tekuće rumenilo i ono u obliku kreme?

Kad se radi o rumenilu u obliku kreme, stručnjaci preporučuju zagrijavanje formule na stražnjoj strani ruke prije nego što ju laganim pokretima nanesete na obraze i pažljivo razmažete duž jagodične kosti. Isto tako, preporučuju to da formulu koja je u kremi nanesete na lice vrhovima prstiju, a poslužit će vam i vlažni blender.

Kako nanijeti rumenilo u kamenu?

Kad je u pitanju rumenilo u kamenu, stručnjaci preporučuju da ga nanosite kistom. Pritisnite kist u rumenilo, a onda obavezno otresite višak proizvoda s njega. Nanesite ga na obraz i duž jagodične kosti, pokretima u obliku slova X. Tako ćete dobiti prirodni završni look. Preporučuje se korištenje kista za rumenilo srednje veličine ili plosnatog kista. Važno je da ne koristite preveliki kist jer ga je lakše dodavati nego maknuti s lica, a veliki kist smanjuje preciznost nanošenja.

Tradicionalni savjet je osmjehnuti se kako bi lakše pronašli jagodične kosti, ali nemojte se previše smiješiti jer će vas to potaknuti na to da rumenilo nanesete prenisko, što vam nije u interesu. S druge strane, ako ga nanesete visoko na jagodice, ono djeluje poput push-upa za vaše lice. Najbolje je koristiti sintetički kist za rumenilo i nanošenje bi trebali započeti nježnim pokretima na obrazima te se kretati polako duž jagodičnu kost, skroz do linije kose, osiguravajući da dobro blendate rumenilo dok ga nanosite. U nastavku možete vidjeti koja rumenila vam preporučuju stručnjaci.

Nars Blush – Orgasm
Anastasia Beverly Hills Blush Trio
RMS Beauty Lip2Cheek – Modest
Charlotte Tilbury Cheek to Chic

Foto: Instagram, Cult Beauty, Space nk

Učitati još
Zatvori