Primer koji se rasprodao već nekoliko puta zbog videa na društvenim mrežama

Primer koji se rasprodao već nekoliko puta
zbog videa na društvenim mrežama

Možda ste svoje slobodno vrijeme odlučili posvetiti nekoj novoj društvenoj mreži poput TikToka. Zaista je prepun zabavnih i kratkih videozapisa, pa kad jednom krenete listati, teško se zaustaviti. A dok ne gledate slatke životinje, bebe ili ljude koji kuhaju ukusne obroke, obavezno zavirite u one videozapise koji se bave beauty temama jer TikTok je prepun odličnih proizvoda koji samo čekaju da postanu hit. Jedan od njih je Revolution Pro Blur Stick primer.

Primer u sticku za kožu poput svile

Jedna korisnica je na svom TikTok profilu @soprimp nahvalila ovaj primer za lice. “Doslovno radim zalihe ovoga jer nikad u životu nisam doživjela ništa što uistinu zamagli sve na vašem licu“, rekla je u videu. S obzirom na to da ta njezina objava ima više od milijun lajkova, čini se da nije jedina koja je oduševljena ovim proizvodom. Primer je svjetlije nijanse, što bi vas možda u početku moglo obeshrabriti ako imate tamniji ton kože, međutim prilikom nanošenja on zapravo ne ostavlja boju. Navodno je toliko moćan da skriva i najveće, najuočljivije pore.

Revolution Pro Blur Stick je univerzalni primer za lice koji je prikladan za sve tipove i tonove kože. Njegova lagana formula pomaže u prikrivanju finih linija i pora, ostavljajući kožu besprijekorno glatkom i matiranom. Može se koristiti prije nanošenja pudera ili sam za sebe. Revolution Pro Blur Stick je cruelty-free proizvod. Trenutno je rasprodan u svim mogućim web shopovima, što samo dodatno potvrđuje njegovu popularnost i djelotvornost. Međutim, možete upisati svoje ime na listu čekanja ovdje. Tako ćete biti obaviješteni čim se obnove zalihe. Prema svemu što znamo o ovom primeru, sigurno je vrijedan malo strpljenja i čekanja.

Foto: Instagram, Pink Panda

Preporuka

Zatvori