Najbolji puderi u prahu uz koje ćete pobijediti znoj na visokim temperaturama

Najbolji puderi u prahu uz koje ćete
pobijediti znoj na visokim temperaturama

Napokon nam je stiglo i ljeto 2021., vani smo i konačno možemo nositi svaki onaj odjevni komad koji smo nabavile tijekom posljednjih godinu i pol dana i upijati prijeko potreban vitamin D boravkom na otvorenom. Bez obzira na to igrate li tenis u parku ili plešete na nekom partyju na otvorenom, sve nas čeka jedan neizbježan ljetni problem – znoj! U našoj je kosi, po cijelom tijelu i, što je najneugodnije, cijedi se niz naša lica. Srećom, s tim smo se već suočavale pa smo donekle spremne na sve nedaće koje nam znoj može donijeti. Postoje suhi šamponi koji upijaju višak ulja s naših vlasišta, kao i dezodoransi koji sprječavaju znojenje i neugodne mirise ostatka tijela. Tu je naravno i make up rutina za sprječavanje toga da nam sav make up ne sklizne s lica. Tako su puderi u prahu postali must-have ljetni make up proizvodi.

Puderi u prahu zapečatit će sav make up na vašu licu

Puderi u prahu su klasik na koji se oslanjamo već dugi niz godina. No, formule pudera u prahu sada su još novije i naprednije nego ikad prije. Njihovi pigmenti djeluju kao DIY Instagram filteri. Uz to, njihovim formulama su često dodani umirujući sastojci za kožu koji obavljaju svoju čaroliju cijelo vrijeme dok ga nosite. Rasponi nijansi među kojima možete birati su isto tako sve veći, a možete odabrati i transparentnu verziju.

Puderi u prahu su savršen završni korak u šminkanju za setiranje make upa, a sad su postali još bolji po sastojcima i teksturi. Ako ga još niste nabavile, sad kad su temperature počele premašivati 35 stupnjeva Celzijevih je idealno vrijeme. On je jedan od proizvoda koji bi trenutno, uz SPF kremu, uvijek trebale imati u svojoj torbici. U nastavku vam donosimo neke od najboljih pudera u prahu kojima ćete, u samo nekoliko poteza, moći zapečatiti, ali i osvježiti svoj make up gdje god se nalazile.

Ilia puderi u prahu
Ilia Beauty Radiant Translucent Powder SPF 20
Chanel puderi u prahu
Chanel Universelle Libre Natural Finish Loose Powder
Vichy puderi u prahu
Vichy Dermablend
Danessa Myricks puderi u prahu
Danessa Myricks Beauty Evolution Powder
Huda Beauty puderi u prahu
Huda Beauty Easy Bake Loose Powder
Honest Beauty puderi u prahu
Honest Beauty Invisible Blurring Loose Powder
Zoeva puderi u prahu
Zoeva Authentik Skin Finishing Powder

Foto: Instagram, The Lab, Nordstrom, Notino, Cult Beauty, Beauty Bay

Učitati još
Zatvori