Puderi u kamenu koji savršeno matiraju kožu tijekom ljetnih dana
Puderi u kamenu koji savršeno matiraju kožu tijekom ljetnih dana

Puderi u kamenu koji savršeno matiraju
kožu tijekom ljetnih dana

Tijekom ljeta naša koža je sklona prekomjerno zasjajiti se zbog sunca kojem je izložena. Osim što je ljeti potrebno zaštiti kožu SPF faktorom, potrebno je na lice nanijeti proizvode koji će biti lagane teksture, a prekriti nepravilnosti. Da bi naša koža lica dugoročno bila zdrava i njegovana, potrebno je redovito činiti ispravne skincare korake. Prvi i nezaobilazni korak je čišćenje lica, zatim nanošenje seruma i hidratantne kreme. Ljeti je naša koža sklona zamastiti se pa je u tom smislu puder u kamenu odličan odabir kako bi prekrili nepravilnosti bez da se koža prekomjerno zasjaji.

Puder u kamenu je idealan proizvod za masnu kožu

Masna koža je sklona aknama i ostalim nepravilnostima zbog začepljenih pora. Proizvodi teže teksture su dobar odabir zimi, no ljeti je potrebno birati proizvode laganije teksture. Puderi u kamenu su stoga idealna zamjena tekućim puderima jer su laganije i prozračnije teksture, a dobro će prekriti nepravilnosti. Preporuka je prije pudera u kamenu nanijeti hidratantnu kremu, ali ako želite nešto jači make up look, onda je puder u kamenu odlična završna faza preko tonirane kreme. Riječ je o proizvodu koji je odličan odabir za kožu sklonu nepravilnostima i začepljenim porama.

Naši favoriti

Osim toga, ovaj proizvod stvorit će završni mat efekt bez dodatnog osjećaja težine na licu. Da bi vaša koža na kraju dana bila njegovana, potrebno je s vremena na vrijeme napraviti i piling lica kako biste uklonili višak sebuma kao i mrtve stanice kože. Skincare rutina i njezini koraci su jako bitni kako bi i make up dobro stajao na našem licu. Puderi u kamenu su svakako proizvod u koji se isplati uložiti tijekom ljetnih dana da biste postigli prirodan, a svjež izgled kože.

U nastavku saznajte koji su najbolji puderi u kamenu koje vrijedi imati u kozmetičkoj torbici.

Essence all about matt! kompaktni puder za fiksiranje
Essence all about matt! kompaktni puder za fiksiranje

Foto: Instagram (@valerialipovetsky)

Učitati još
Zatvori