Hidratantni puderi za suhu kožu koji pružaju savršeno prekrivanje

Hidratantni puderi za suhu kožu koji
pružaju savršeno prekrivanje

Pronaći najbolji puder za suhu kožu nije nimalo lak zadatak. Iako je manje vjerojatno da će suha koža imati problema s prištića, ona se često može osjećati zategnuto i može se ljuštiti, a uz to sklona je nastajanju finih linija. Odabir hidratantnog pudera je u ovom slučaju vrlo važan. Što bolje nahranite kožu, ona će biti zdravijeg i sjajnijeg izgleda. Pronađite puder koji se može pohvaliti hidratantnim svojstvima i vaša će koža uživati u njegovim benefitima.

Bez obzira na to želite li potpuno prekrivanje ili više volite laganu nijansiranu hidratantnu kremu, postoji toliko pametnih formula koje se neće nakupljati na suhim područjima kože lica i pružit će vam potrebnu dozu hidratacije. Obratite pozornost i na sastojke poput hijaluronske kiseline. Molekule hijaluronske kiseline pomažu vašoj koži da ostane hidratizirana tijekom cijelog dana – to bi bio pravi beauty ulov!

Koji je najbolji način za nanijeti puder na suhu kožu?

Prije nego što počnete nanositi puder, pobrinite se za to da je vaša koža dobro pripremljena. Započnite s laganom dnevnom kremom, potom nanesite primer kako biste osigurali da vaša šminka ostane na mjestu tijekom cijelog dana. Nakon toga možete nanijeti svoj puder. Nanesite ga prstima ili spužvicom, a zatim kistom blendajte sve dok proizvod ne ‘nestane’. Krećite se od sredine lica prema van kako biste ga najljepše stopili s kožom. Bonus trik? Make up eksperti preporučuju to da nahranite kožu lica i nakon nanošenja pudera, ako je to potrebno. Primjerice, možete u kožu utapkati serum za lice koji sadrži hijaluronsku kiselinu. U nastavku vam donosimo pudere za suhu kožu lica koji će vam osim hidratacije pružiti i odlično prekrivanje.

Yves Saint Laurent Youth Liberator Serum Foundation
Clarins Skin Illusion Foundation
Tom Ford Shade And Illuminate Soft Radiance Foundation SPF 50
Chanel Eau de Teint
Kevyn Aucoin The Foundation Balm
It Cosmetics Your Skin But Better CC+ Illumination SPF 50
Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick
Laura Mercier Flawless Lumière Perfecting Radiance Foundation
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream
Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation

Foto: Instagram, FABUspot, Beautylish, Feel Unique, Cult Beauty, Net-a-porter, Look Fantastic

Preporuka

Zatvori