Popisali smo najizdržljivije pudere koji se neće skinuti ni ispod kape i šala
Popisali smo najizdržljivije pudere koji se neće skinuti ni ispod kape i šala

Popisali smo najizdržljivije pudere koji se
neće skinuti ni ispod kape i šala

Stigla je zima, a s njom i potreba za težom šminkom. Konkretno tu mislimo na pudere koji su u hladnijim mjesecima vječito nešto gušći i s jačom pokrivnom moći. One lagane inačice rezervirane su za ljeto. Takvi puderi često mogu stvoriti osjećaj maske na licu, a to nitko ne želi. Stoga, takav jedan zimski puder koji će trajati, prekrivati i neće biti pretežak, nije lako naći. Upravo trajnost i izdržljivost pudera zimi nam je posebno bitna jer nosimo kape i šalove koje ne želimo uništiti puderom.

Zato tražimo pudere koji su izdržljivi i koji se neće preslikati ni obrisati s lica kada stavimo kapu i šal. Nije to lak zadatak, ali dobra vijest je da takvi proizvodi zaista postoje. S godinama smo isprobali zaista mnogo njih i neku su se pokazali odličnima za zimske uvjete. To su puderi koji stoje na mjestu od jutra do mraka, bez obzira na kape i šalove. Kod odabira zimskog pudera vodimo računa i o tome kakav je osjećaj na koži, ne želimo nešto što će ju gušiti. Želimo puder koji će i dalje izgledati koliko toliko prirodno, a ne da se tijekom dana uvuče i nataloži u porama.

Puderi koji traju cijeli dan

Mnogi proizvodi u beauty industriji obećavaju kako se neće pomaknuti i ostaviti tragove na vašoj odjeći, ali ne rade svi stvarno taj posao. Upravo ta podloga na koju stavljamo ostatak šminke najbitnija je ako želimo da i svi drugi proizvodi dugo traju. Zimski puderi moraju izdržati svakodnevne aktivnosti, ali i hrpu domjenaka koji su trenutno na rasporedu. Uz sve to, ipak, taj puder se na kraju dana mora lako skidati jer ne želimo presnažno potezati kožu.

Chanel – ULTRA LE TEINT FLUIDE
YSL
Yves Saint Laurent All Hours Longwear Natural Matte Foundation
puder
Estée Lauder Double Wear
puder
Bobbi Brown Skin LongWear Weightless Foundation
MAC
MAC Face & Body Foundation
Smashbox Studio Skin Full Coverage 24 Hour Foundation
Too Faced Peach Perfect Comfort Matte Foundation
Urban Decay All Nighter Liquid Foundation

FOTO: Instagram (@jissetamar, @sofiaruutu), Douglas,
Chanel, Cult Beauty, Lancome, L’Oreal, LookFantastic, Revlon

Učitati još
Zatvori