Ove prostirke za jogu ćete odmah poželjeti naručiti

Ove prostirke za jogu ćete odmah
poželjeti naručiti

https://www.instagram.com/p/B7O36qAh_ie/?utm_source=ig_web_copy_link

Svi imamo svoje metode suočavanja sa stresnim vremenima. Povjeravanje najbližim prijateljima i članovima obitelji, trčanje minimalno pet kilometara udaljenosti ili čaša vina svaku večer. Za puno ljudi, joga bi se mogla visoko plasirati na popisu prvih linija obrane od stresa zbog pandemije i socijalnog distanciranja. S obzirom na to da provodimo sve više vremena kod kuće, joga može biti odlično rješenje za velik broj ljudi jer možete riješiti dvije stvari jednim udarcem. Naime, joga je odlična za tijelo, ali i za vaš um. Sve što vam je potrebno za vježbanje joge, osim prostirke, je dobra volja.

Prostirke su uistinu multifunkcionalne

https://www.instagram.com/p/B8UlC1iBBJU/?utm_source=ig_web_copy_link

Najpopularnije prostirke za jogu

Neće svi biti u mogućnosti kod kuće postaviti teretanu s full opremom, no velike su šanse da je prostirka dobra investicija koju možete opravdati tijekom ovakvih vremena. Ako ste se ikada poskliznuli za vrijeme sata joge, ili treninga općenito, onda znate koliko je važna dobra prostirka za kvalitetno i sigurno vježbanje. Uz kvalitetnu prostirku lakše ćete pratiti vježbe putem aplikacija i YouTubea – bez obzira na to vježbate li jogu ili bilo što drugo, prostirka vam uvijek dobro dođe. Međutim, na internetu ima naizgled beskrajan izbor prostirki i na prvi pogled ćete možda pomisliti da su sve one više ili manje iste, međutim, postoji nekoliko njih koje se posebno ističu.

Liforme

Liforme ‘White Magic’ Yoga Mat

Liforme ‘White Magic’ prostirka za jogu dizajnirana je u suradnji s međunarodnim učiteljem joge Kino MacGregorom. Prostirka ima kremastu površinu ispisanu metalik zlatnom bojom s njihovom novom trajnom, netoksičnom i ekološki prihvatljivom tintom. Pruža vrhunsko prianjanje tijekom vježbanja. Također, ove prostirke su eco-friendly, biorazgradive su, netoksične i bez PVC-a.

OHMat

Dizajn 7Chakra ručno je iscrtala osnivačica Debbie, a lasersko je urezan u gornji sloj prostirke što daje izvrstan i zapanjujuće izdržljiv izgled. Ova prostirka će zaista nadmašiti vaša očekivanja, svojim izgledom i kvalitetom. Ova prostirka izrađena je od prirodnog kaučuka. Stoga je odličan izbor ako želite ekološki prihvatljivu i izdržljivu prostirku za jogu. Ona je netoksična, bez PVC-a, bez mirisa i može se reciklirati.

Lululemon

Lululemon Yoga Mat

Sigurno ste već isprobale njihove tajice, a izgleda da su i Lululemon prostirke za jogu također prilično dobre. Ova sklopiva prostirka izrađena je od prirodne gume s ciljem zaštite prirode, ljudi, biljaka i životinja. Ona se jednostavno slaže, tako da bez problema stane i u vašu torbu ako ju trebate negdje ponijeti sa sobom. Uz to, možete ju oprati u perilici za rublje na niskim temperaturama.

Melon & Lime

Melon Mat

Ove prostirke dizajnirane su za vašu udobnost. Napravljene su od termoplastičnih elastomera, stoga nisu samo ekološki prihvatljive, već i izvrsne za korištenje. Lagane su i pružaju udobnost na tvrdim podlogama. Traka za nošenje prostirke olakšava vam njezino prenošenje, a možete ju koristiti i za istezanje. Ova prostirka izrađena je tako da blokira apsorpciju znoja i vrlo je jednostavna za čišćenje. Uz to, na njoj se nećete klizati. Svaka prostirka za jogu Melon & Lime ima integrirani NFC čip koji otključava aplikaciju Me Time with Melon & Lime s originalnim video vodičima za jogu, pranajamu i meditaciju.

Maji Sports

Jute Premium Eco Yoga Mat

Ova prostirka za jogu izrađena je od prirodnih vlakana jute. Juta je prirodna biljka kojoj treba samo 45 mjeseci da dosegne svoju zrelost, što ju čini održivim resursom. Juta čisti zrak upijajući ugljični dioksid, a lišće jute je prirodni regenerator tla. Ova prostirka je dugotrajna, lagana i ima teksturiranu površinu za manje klizanja. Napravljena je od 100 posto sirovih materijala, a ima i antimikrobna svojstva tako da se bez ikakvih neugodnih posljedica možete znojiti na njoj. Prostirka se može koristiti i za pilates i druge vježbe koje se izvode na podu.

Jade Yoga

Jade Fusion Yoga Mat

Jade Fusion prostirka je ekstra debela za mekaniji doživljaj. S debljinom od čak osam milimetara, Fusion prostirka je izvrsna za restorativnu jogu, pilates, osnovni fitness ili kad god zaželite dodatni komfor. Jade Fusion ima sve što želite u prostirci za jogu – velik izbor boja, nevjerojatno prianjanje prostirke za podlogu, velika udobnost i ekološki prihvatljiv način izrade. Jade prostirke izrađene su na održiv način od prirodne gume iz stabala. Za razliku od ostalih prostirki, Jade prostirke ne sadrže PVC, EVA ili druge sintetičke gume. Također, Jade posadi drvo za svaku prodanu prostirku.

Manduka

Manduka ProLite prostirka

Ova prostirka slična je široj i debljoj Manduka Pro joga prostirci, samo što je lakša. Odličan je izbor ča i za one zahtjevnije jogije, za one koji traže kompromis između udobnosti i potpore, čak i prilikom obavljanja zahtjevnih asana. Prianjanje je izvrsno. Dodatna vrijednost je i doživotna garancija proizvođača koju dobijete uz Manduka prostirku za jogu. Ona je prikladna za sve stilove joge – Ashtanga, Vinyasa, Power yoga, Iyenger yoga, Hot yoga, Bikram yoga. Ne upija znoj ili druge tekućine, stoga se neće usmrditi i djeluje antibakterijski. Gornji sloj ProLite Manduka prostirke za jogu je ugodan na dodir i nudi odlično prianjanje čak i kad je površina vlažna.

Foto: Instagram, Lululemon, Melon & Lime, Manduka, Jade Yoga, Maji Sports, Lifeorme, OHMat

Učitati još
Zatvori