Proizvodi koji trenutno oživljavaju suhu i umornu kožu

Proizvodi koji trenutno
oživljavaju suhu i umornu kožu

Do ovog trenutka u zimskoj sezoni, većina nas već je iskusila one tipične znakove koje hladno vrijeme ostavlja na našoj koži: dehidraciju, iritaciju, crvenilo, umoran, siv i beživotan ten… Zima sada pokazuje svoje zube u cijelosti i najhladniji dani su stigli pa tražimo načine kako poboljšati stanje i izgled svoje kože i kako joj pružiti olakšanje.

Kako instantno revitalizirati kožu ove zime?

U tom kontekstu, proizvode koji će kožu hidratizirati i držati je u ravnoteži naročito traže žene koje se svrstavaju u suhi tip kože, jer on je taj koji je u hladnijoj sezoni izuzetno sklon dehidraciji i dodatnom isušivanju. Kako ga umiriti, kako suhoj koži pružiti kvalitetnu hidrataciju i ponovno ostvariti da ona izgleda ujednačeno, svijetlo, svježe i sjajno? Upravo na taj izazov odgovorit će vam proizvodi koje vam sugeriramo u nastavku. Izbor se kreće od moćnih čistača, preko krema i maski s instantnim revitalizirajućim efektom, pa sve do jednog beauty gadgeta koji je osvojio domaće zaljubljenice u skincare.

Geneo Personal

Geneo Personal je premium uređaj za oksigenaciju lica i baš poput profesionalnih uređaja i ovaj ima više funkcija. Bazira se na inovativnoj OxyGeneo tehnologiji te pruža 3 u 1 iskustvo – čišćenje, piling i oksigenaciju. Dodatak silikonske četkice pruža dubinsko čišćenje kože, kao i piling gornjeg sloja kože koje se postiže u tri jednostavna koraka – umivanje lica, nanošenje gela te čišćenje/piling lica s Geneo Personal uređajem. Ovaj uređaj, kao i njegov nastavak četkice, može se koristiti svakodnevno na svim tipovima kože.

Geneo Personal

S druge strane, ako odstranite silikonsku četkicu i ubacite Geneo kapsulu u uređaj može se obaviti tretman oksigenacije lica. Za razliku od nekih uređaja za lice s kojima utrljavate mjehuriće zraka po licu, Geneo Personal svojim djelovanjem tretmanom oksigenacije izvlači kisik od ispod površine kože te ga dovodi do stanica kože. To pomaže pojačavanju cirkulacije u sitnim krvnim žilama, što rezultira pomlađenom kožom te svježim i prirodno lijepimm izgledom. Geneo Personal obnavlja i osvježava kožu iznutra i hrani ju revitalizirajućim hranjivim tvarima i formulama za njegu kože.

Omorovicza Moor Cream Cleanser
Kiehl’s Daily Reviving Concentrate Face Oil
Elemis Skincare Pro-Collagen Eye Revive Mask

The Ordinary Rose Hip Seed Oil
Givenchy L’Intemporel Blossom Radiance Reviver Cream
Armani Crema Nuda Glow Reviving Tinted Cream
Učitati još
Zatvori