Spas za malce i novost na tržištu: Najmoćniji, a  najmanji prijenosni inhalator
Spas za malce i novost na tržištu: Najmoćniji, a  najmanji prijenosni inhalator

Spas za malce i novost na tržištu: Najmoćniji, a najmanji prijenosni inhalator

Svi roditelji znaju koliko je kvalitetna inhalacija važna tijekom sezone prehlada. Kako bi sluznica nosa bila uspješna u svojoj funkciji obrane dišnog sustava važna je svakodnevna higijena i održavanje vlažnosti čak i prije pojave prvih simptoma prehlade.

Isto tako, roditelji znaju kako inhalacija može biti prava muka. Djeca se nerijetko boje buke koju inhalatori stvaraju i odbijaju inhalaciju. Također, često inhalator nije pri ruci nego pospremljen jer zauzima puno mjesta. Prevencija zbog toga često pada u drugi plan, te se inhalator koristi tek kad se bolest razvije, a i tada uz puno nagovaranja i dječjeg negodovanja.

inhalator

Revolucionarni inhalator

Napokon je stigao trenutak kada se možemo pozdraviti sa svim tim problemima. Naime, na hrvatsko tržište nam je stigao revolucionarni kompresorski inhalator DeVilbiss AirForce Mini.

DeVilbiss AirForce Mini najmoćniji je i najmanji prijenosni baterijski kompresorski inhalator. Najbolje od svega, toliko je tih da možete zaboraviti na dječji strah i plač. Osim što ga odlikuje izuzetno tih rad, DeVilbiss AirForce Mini dizajniran je s ciljem jednostavnog prenošenja i uštede prostora. Vrlo je malen, stane u svaki džep i svaku torbicu, uvijek može biti pri ruci i ne zauzima puno mjesta.

inhalator

Iako je malen, izrazito je moćan pa će i najzaštopaniji nosići prodisati. S obzirom na visoku efikasnost djelovanja, vole ga koristiti i odrasli jer je dovoljno snažan i za djecu i za odrasle. Dostupan je za kupnju na Bauerfeind web shopu.

Namijenjen je za inhalaciju fiziološkom otopinom ili potrebnim lijekom u omjeru prema preporuci liječnika.

inhalator

Punjenje na USB

Minimalnim dimenzijama i radom na bateriju prijenosni baterijski kompresorski inhalator Devilbiss AirForce Mini može se koristiti bilo gdje, doma, u autu, lako se ponese na putovanje. Buka koju stvara prilikom korištenja je minimalna. Punjenje baterije je moguće u kućnim uvjetima ili u automobilu uz pomoć mikro USB standard punjača. S aparatom u kompletu dolaze: maska za odrasle, maska za djecu, usnik za inhalaciju na usta, usnik za inhalaciju na nos, raspršivač, crijevo, torbica, punjač.

FOTO: PR, Instagram (@angelickpicture)

Učitati još
Zatvori