Predstavljen revolucionarni uređaj za tretiranje akni
Predstavljen revolucionarni uređaj za tretiranje akni

Predstavljen revolucionarni
uređaj za tretiranje akni

ROX Beauty, regionalni lider u beauty uređajima za osobnu upotrebu, u konstantnoj je potrazi za najkvalitetnijim proizvodima koji unaprjeđuju ljepotu i zdravlje kože.

Svoj asortiman nedavno su obogatili revolucionarnim uređajem PMD CLEAN ACNE koji s čak dvije tehnologije, Sonic Glow i Blue Light Therapy učinkovito pomaže u tretiranju kože s aknama.

Revolucionarni uređaj za tretiranje kože s aknama

Europsko predstavljanje revolucionarnog uređaja PMD Clean Acne za tretiranje kože s aknama u društvu brojnih zvijezda održano je u Zagrebu, u organizaciji kompanije ROX Beauty – ekskluzivnog distributera PMD Beauty proizvoda.

U vremenu u kojem smo bombardirani nerealnim standardima ljepote te raznim invazivnim metodama PMD proizvodi nude neinvazivna rješenja koja pomažu održati kožu zdravom i sjajnom te time istaknuti prirodnu ljepotu, i još bitnije osnažiti samopouzdanje.

Problemi s kožom utječu na samopouzdanje

O problemu samopouzdanja te kože s aknama prija par godina progovorila je i glazbenica Zsa Zsa – Jelena Žnidarić koja je na samom predstavljanju u prostoru restoran Eateria uz specijalisticu dr. Mateja Tošić-Jukić bila sugovornik panela o aknama te kasnije svojim nastupom razveselila sve uzvanike.

PMD Clean Acne revolucionarni je uređaj koji objedinjuje dvije izuzetno bitne funkcije za tretiranje kože s aknama; dubinsko čišćenje lica Sonic Glow tehnologijom te tretman plavim LED svjetlom, Blue Light Therapy.

Pružite svojoj koži potrebnu njegu

Nježne i higijenske silikonske četkice razgrađuju prljavštinu i masnoću iz pora brzinom od 7.000 vibracija u minuti te ujedno toniraju i učvršćuju kožu. Nakon čišćenja, snažne medicinske LED diode pružaju tretman plavom svjetlošću na aknama zahvaćenom dijelu kože. LED diode ubijaju bakterije koje uzrokuju akne, ostavljajući korisnicima čistu, blistavu kožu.

Kombinacija čišćenja i tri minutnog tretmana plavom svjetlošću rezultira blistavom kožom bez problematičnih područja.

Ovaj proizvod dostupan je na webshopu roxbeauty.hr te ROX Beauty multibrend storeu u Ilici 54, Zagreb.

Foto: Robert Gašpert

Učitati još
Zatvori