Poliklinika za medicinsku biokemiju i internu medicinu SALZER slavi 10 godina rada

Poliklinika za medicinsku biokemiju i internu medicinu SALZER slavi 10 godina rada

Medicinsko-biokemijski laboratorij otvoren je u listopadu 2010.. u sklopu zdravstvene ustanove naziva Poliklinika Salzer za medicinsku biokemiju i internu medicinu.

Nakon dugogodišnjeg rada i na osnovi bogatog iskustva na području medicinske biokemije stečenog u laboratoriju Sveučilišne klinike “Vuk Vrhovac” i laboratoriju Kliničkog Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku “Kliničkog bolničkog centra Zagreb”, dr.sc. Branka Salzer, dipl.ing.med.biokem. godine 1995. osnovala je prvi privatni medicinsko-biokemijski laboratorij u Hrvatskoj.

Isti laboratorij prerasta u Polikliniku Labor Centar, gdje je dr.sc. Branka Salzer zaposlena na mjestu ravnatelja. U međuvremenu 2007. godine Poliklinika Labor Centar preuzeta je od strane grupacije Synlab, unutar koje je dr.sc. Branka Salzer i dalje uspješno vodila laboratorij na mjestu ravnatelja.

Poliklinika Salzer

U jesen 2010. dr.sc. Branka Salzer odlučila je napustiti Polikliniku Labor Centar i otvoriti svoj vlastiti laboratorij, Polikliniku Salzer.

Poliklinika Salzer nalazi se u Zagrebu, ul. Kralja Zvonimira 26, I kat (ugao Zvonimirove i Šubićeve ulice), te u Velikoj Gorici, Trg kralja Petra Krešimira IV. 7. Prostorije klinike su lijepo uređene i u njima ćete se ugodno osjećati. Osoblje je vrlo stručno s dugogodišnjim radnim iskustvom. Laboratorij je opremljen s najmodernijim medicinskim aparatima zadnje generacije.

Akcije povodom 10. godišnjice

Povodom 10 godina rada Poliklinka Salzer za svoje pacijente je pripremila niz akcija uz naglasak da za očuvanje zdravlja su bitne redovite liječničke kontrole kao i sistematski pregledi krvi i urina.

U listopadu napravite sistematski pregled krvi i urina za 140 kuna. Za pregled je potrebno doći u jutarnjim satima, bez prethodnog naručivanja, potrebno je biti natašte. Sistematski pregled krvi obuhvaća pretrage koje nam govore o stanju naše jetre, bubrega, da li postoji kakav upalni proces u organizmu, da li smo anemični, kolike su nam vrijednosti masnoća i šećera u krvi, i niz drugih biokemijskih parametara koji nam pokazuju opću sliku našeg organizma. Ako dođete na sam rođendan Poliklinike, 12. listopada, pripremili su mala iznenađenja za vas.

Više na službenoj stranici.

Preporuka

Zatvori