Poliklinika Sinteza: Lipoliza trbuha pomaže nam bezbolno se riješiti masnih naslaga

Poliklinika Sinteza: Lipoliza trbuha pomaže nam bezbolno se riješiti masnih naslaga

dr. Jeannette Gjurić

Početak godine vrlo je varljiv za sve one koji planiraju „skinuti trbuh do ljeta“. Toliko, naime, čeznemo za suncem – a neki već i za morem i plažom – da imamo osjećaj da ljeto neće stići nikada…

No, stići će – i to puno brže nego očekujemo. Istina, samo će ga neki dočekati s „pločicama“ o kojima sanja većina grickajući keksiće udobno ušuškana u dekicu ispred TV-a. No, možda da vježbanju pristupimo malo ležernije, da se aktivnošću bavimo zbog zadovoljstva i blagodati koje ona općenito ima za zdravlje – a ne pod stresom da do srpnja moramo izgledati kao tijelo s reklame za teretanu?

Postoje, naime, načini koji vam u tome mogu pomoći – neinvazivne metode uklanjanja masnih naslaga po kojima je poznata zagrebačka Poliklinika Sinteza. Osim klasične  liposukcije namijenjene osobama koje se bore s prekomjernom težinom, u ovoj ustanovi posvećenoj zdravlju i ljepoti klijentima je na raspolaganju i njezina „blaža verzija“, savršena za uklanjanje manjih, lokaliziranih nakupina masnog tkiva.

Osim trbuha, mogu se tretirati i podbradak, nadlaktice, koljena… sva ona problematična područja kojih se teško riješiti čak i strogim i dosljednim provođenjem dijeta, a uspjeha često nemaju ni vježbači koji su u teretani triput tjedno. Kad još tome dodamo i godine – radi usporenijeg metabolizma i načina života puno se, naime, lakše riješiti masnog tkiva u dvadesetima nego u četrdesetima ili pedesetima – jasno je da je tijelo doista teško dovesti u red. Što ne znači, naravno, da na tretman ne dolaze i mlađe osobe.

Injekcijska lipoliza

A koje tretmane preporučuju renomirani zagrebački stručnjaci? Dr. Jeannette Gjurić, vlasnica Poliklinike Sinteza, oduševljena je učinkom injekcijske lipolize, neinvazivnog tretmana namijenjenog uklanjanju masnih stanica.

Inovativni je to postupak koji se po rezultatima može usporediti s liposukcijom, no masne se stanice ne isisavaju iz tijela nego se uz pomoć specijalnog preparata rastope i izluče putem limfe, što je za organizam mnogo manje „stresno“.

„Timu Poliklinike Sinteza glavni su ciljevi holistički pristup – i konstantno usavršavanje i osuvremenjivanje tretmana“, otkriva dr. Jeannette Gjurić, zadovoljna jer klijenti taj pristup prepoznaju i cijene.

Ova iznimna liječnica, čijim se rukama opušteno prepuštaju i brojne poznate Hrvatice, ističe pritom da injekcijska lipoliza nije način mršavljenja: tim se postupkom rješavaju lokalizirane nakupine masnog tkiva. No, oporavak je nakon toga puno brži, što je mnogima presudni faktor u današnjem dinamičnom tempu života.

Poliklinika Sinteza

U skladu sa svojom vizijom koja uvijek teži boljem, dr. Jeannete Gjurić prva je u regiji nabavila preparat Michelangelo PDC Plus Complex, koji je lipolizu usavršio do te mjere da ju je gotovo sasvim lišio neugodnih nuspojava.

„Sjajna kombinacija vitamina, aminokiselina i alfa-liponske kiseline te ekstrakta sjemenki soje s pet posto fosfatdilkolina zaslužna je za to da su neugodne posljedice na koži svedene gotovo na nulu: nema otečenosti, crvenila ni bolova pa se pacijent nakon tretmana može našminkati, odjenuti i nastaviti sa svojim aktivnostima, što s dosadašnjim preparatima nije bilo zamislivo“, otkriva naša sugovornica, naglašavajući i veći postotak deoksiholata u preparatu – 2,4 posto.

Što je deoksiholat i zašto je bitan? Ta je tvar prirodno prisutna u žuči, a funkcionira tako da povećava propusnost membrane masnih stanica: na taj način u njih ulazi fosfatdilkolin, koji pak masnoću pretvara u emulziju. Premda odličnog učinka, takve su formule dosad uvijek na koži ostavljale posljedice u obliku modrica, svrbeža i oteklina. No, s preparatom Michelangelo PDC Plus Complex injekcijska je lipoliza dovedena na sasvim novu razinu kvalitete.

Lipoliza trbuha

„Žene općenito najviše muči područje trbuha – posebice ako su rodile – a tu tretman pokazuje iznimno dobre rezultate“, govori nam dr. Jeannette Gjurić.

Za optimalni učinak, postupak se mora ponoviti triput s razmakom od četiri tjedna. U Poliklinici Sinteza svaki će klijent obaviti mjerenje – kako bi se rezultati mogli točno odrediti.

I onda se može ponovno vratiti u svakodnevnicu: šetnjama, teretani, zdravim i izbalansiranim obrocima… Isključen je samo stres od skidanja u kupaći kostim ili uvlačenja u usku haljinu.    

Web stranicu Poliklinika Sinteza posjetite ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori