Poliklinika Milojević ovih blagdana časti odličnim popustima
Poliklinika Milojević ovih blagdana časti odličnim popustima

Poliklinika Milojević ovih blagdana
časti odličnim popustima

Stiglo nam je i najljepše doba godine, ono kada su druženja, darivanja i uljepšavanja sastavni dio gotovo svakog dana. Upravo ususret predstojećih blagdana, Poliklinika Milojević organizira još jedan, treći po redu Dan otvorenih vrata. Na eventu koji će se održati 4. prosinca od 18-21 sati upravo u jednom od najljepših i najelegantnijih prostora u Zagrebu, onom Poliklinike Milojević, sve posjetitelje očekuju brojne pogodnosti i popusti.

Nude i jedinstven tretman vlasišta

Na Danu otvorenih vrata Poliklinike Milojević, fokus će ovog puta biti na prekrasnoj kosi, odnosno zdravom vlasištu. U sklopu nove hair clinic Poliklinike Milojević moći ćete besplatno isprobati i novi revolucionarni Hydrafacial Keravive, jedinstveni tretman vlasišta koji vodi do zdravije kose punijeg izgleda, čisti/eksfolira vlasište, čisti folikulu dlake i potiče cirkulaciju, a postavlja temelje za bolju učinkovitost popularnih oralnih, topikalnih, laserskih i kirurških tretmana za vlasište. Renomirana dermatovenerologinja dr. Ivana Prkačin dijagnosticirat će probleme vlasišta trihoskopijom, novom neinvazivnom metodom uz pomoć optičkog uređaja kojim se uz povećanje i do sto puta, proučava struktura u epidermisu, bazalnoj membrani i gornjem dijelu dermisa vlasišta i dlake. Izvodit će se i skeniranje vlasišta i vlasi mikro kamerom, ali i isprobavati Flora serume, air brush metodom. Flora je personalizirana njega kose i vlasišta podržana brojnim znanstvenim istraživanjima i čistim sastojcima koji jamče zdravu i lijepu kosu.

Poliklinika Milojević

Snižen je i genetski test na alopeciju

Osim pregleda vlasišta, uz pomoć uređaja za detaljnu analizu kože Visia 7 otkrit ćete sve što vas zanima o vašoj koži, ali i izračunati njezinu “stvarnu starost”, te dobiti stručni savjet o tretmanima za rješavanje eventualnih problema i usporavanje znakova starenja.

Dan otvorenih vrata donosi i brojne popuste na usluge i vrhunske dermatokozmetičke proizvode, pa ćete tako moći ostvariti popust od 10% na Trichotest, najkompletniji genetski test za alopeciju, koji analizira genetske faktore i druge relevantne karakteristike pacijenta, kao i na Nutrigen – genetski test koji omogućuje izradu personaliziranog plana prehrane u svrhu regulacije tjelesne težine, uzimajući u obzir genetske faktore i ostale relevantne karakteristike pacijenta, zatim Acne Test, ali i veliki svjetski hit Glycanage test, uz pomoć kojeg iz svega par kapi krvi možete doznati koja je vaša stvarna, biološka dob.

Poliklinika Milojević
dr. Ivana Prkačin
Poliklinika Milojević
dr. Laura Plešnar

Poliklinika Milojević i prigodni popusti

Na kupnju bilo kojeg proizvoda vrhunske dermatokozmetike Omorovicza ostvarit ćete popust od 15%. Omorovicza, linija preparata za njegu i obnovu kože svoju učinkovitost širom svijeta prepoznata kao luksuzni brend dermokozmetike, nastala je u Budimpešti u kojoj su još prije dva tisućljeća otkrivena ljekovita svojstva mađarskih termalnih voda.

Kako je svega dva dana nakon Dana otvorenih vrata blagdan sv. Nikole, svi će posjetitelji moći sudjelovati u prigodnom darivanju. Na odabir će dobiti srećke s 5 tretmana, a na sam dan Sv. Nikole, izvlačit će se sretni dobitnici.

Poliklinika Milojević
dr. Borna Bjedov
Poliklinika Milojević
dr. NIkola Milojević
Poliklinika Milojević

Botox week

Mnoge će zasigurno razveseliti i vijest da će cijeli tjedan u sklopu “Botox weeka u Poliklinici Milojević” 4. do 9. prosinca moći ostvariti popust od 20% na sve botox tretmane kod dr. Laure Plešnar i dr. Borne Bjedova liječnika suradnika koji svoju vještinu usavršavaju upravo pod budnim okom jednog od najvećih stručnjaka apliciranja botoxa u regiji.

Zablistajte ove blagdane i iskoristite brojne pogodnosti i popuste koji vam se nude u Poliklinici Milojević, gdje vas stručno osposobljeno osoblje s nestrpljenjem očekuje.

Poliklinika Milojević
Tim Poliklinika Milojević

Foto: PR

Učitati još
Zatvori