Novost koju želimo isprobati: Poliklinika Estera predstavila je novi uređaj za pomlađivanje
Novost koju želimo isprobati: Poliklinika Estera predstavila je novi uređaj za pomlađivanje

Novost koju želimo isprobati: Poliklinika Estera predstavila je novi uređaj za pomlađivanje

Poliklinika Estera predstavila je Vivace, svoj novi uređaj za radiofrekvencijski microneedling, prvi te vrste u Hrvatskoj. Vivace je medicinski high-tech uređaj iz Južne Koreje, zemlje koja se nalazi u samom vrhu svjetske estetske industrije.

Predstavljanje uređaja svojim je dolaskom uveličao veleposlanik Republike Koreje u Hrvatskoj, Nj. E. Hong Sungwook sa svojom obitelji, koji je u svom govoru rekao: „ Korejska industrija ljepote jedna je od najnaprednijih industrija ljepote na svijetu. Možda čak i najnaprednija, s visoko postavljenim standardima što je razlog zašto su korejski estetski proizvodi i uređaji svjetski priznati.

Poliklinika Estera
Poliklinika Estera
Poliklinika Estera
Poliklinika Estera
Poliklinika Estera

Prvi u Zagrebu

Sjajna je vijest da je Estera u Zagrebu prva poliklinika u Hrvatskoj koja je prepoznala potencijal ponuditi ovakvu vrstu uređaja i proizvoda za hrvatsko tržište.

Danas slavimo korejski uređaj za estetsku medicinu Vivace – radiofrekvencijski microneedling, jedan od najboljih, ako ne i najbolji te vrste na raspolaganju i sada dostupan samo ovdje u Esteri.“

Događaj je okupio poznate doktore kao što su Dr. Marina Gelo, Dr. Ivana Kolčić i Dr. Sanja Tadić. Događaju su prisustvovale i poznate ličnosti s estrade: Severina Vučković, Lana Pavić i Edin Mehmedović, te poslovni ljudi Jako Andabak i ravnateljica Poliklinike Aviva, Dr. Nevenka Kovač.

Poliklinika Estera
Poliklinika Estera
Poliklinika Estera
Poliklinika Estera

Tehnologija u službi prirodne ljepote

Na našoj će se koži s vremenom neizbježno pojaviti bore i druge promjene, međutim njih je upotrebom najmodernije i najnaprednije tehnologije moguće znatno ublažiti. Estetika novog doba i vrhunska tehnologija savršen su spoj jer nam omogućuju da izgledamo najbolje u svakoj dobi. Poliklinika Estera pozicionirala se kao mjesto gdje je estetska dermatologija u službi prirodne ljepote, a niz uređaja koji se koriste za efikasno pomlađivanje kože, nadopunio je prvi korejski uređaj za radiofrekvencijski microneedling u Hrvatskoj, Vivace.

Radiofrekvencijski microneedling uređajem Vivace, jednostavan je i minimalno invazivan tretman s izuzetno kratkim vremenom oporavka. Ovaj tretman ublažava dublje i pliće bore, strije, zateže kožu, smanjuje pore, popravlja tonus i teksturu kože te ujednačava njezinu boju, a odlične rezultate pokazuje u borbi s ožiljcima. Jedan do dva dana nakon tretmana prisutno je crvenilo, a tretman je srednje bolan. Tretman je, ovisno o preporuci doktorice, potrebno ponoviti 3 do 4 puta u vremenskom razdoblju od 4 do 6 tjedana. U kombinaciji s drugim terapijama i tretmanima koje nudi Poliklinika Estera, rezultati su zavidni.

Poliklinika Estera
Poliklinika Estera
Poliklinika Estera
Poliklinika Estera

Nova generacija tretmana

Radiofrekvencijski microneedling Vivace je nova generacija tretmana za obnavljanje kože, a kombinira microneedling s radiofrekvencijskom energijom (RF). Tretman stimulira proces iscjeljenja kože stvarajući prirodan kolagen i elastin koji omogućuju koži da bude zategnutija, ujednačenija i glađa. Ovu najnoviju generaciju radiofrekvencijskog microneedlinga odobrila je i Američka agencija za hranu i lijekove (FDA).

Uređaj koristi 36 tankih iglica obloženih zlatom koje ulaze u kožu i stvaraju mikro ozljede, kako bi potaknule prirodan proces zacjeljivanja. Kroz iglice prolazi radiofrekvencijska energija koja stimulira brzo zacjeljivanje, budući da djeluje kroz više dubljih slojeva kože.

Poliklinika Estera
Poliklinika Estera

Sinergijsko djelovanje

Kombinacija microneedlinga i radiofrekvencije ima znatno veće benefite nego svaki od tretmana posebno, budući da stimulira proizvodnju kolagena kroz površinske, ali i dublje slojeve kože. Radiofrekvencijski microneedling je znatno učinkovitiji te iza tretmana ostavlja minimalne tragove zahvata. Osim toga, tehnologija koju koristi Vivace, omogućuje veću preciznost i sterilnost, a za vrijeme tretmana koristi se i tehnologija protuupalnog crvenog svijetla, kao i antibakterijskog plavog svijetla.

Kako biste provjerili jeste li kandidat za Vivace RF microneedling, javite se s povjerenjem u Polikliniku Estera, Trpinjska 7, Zagreb. Prije tretmana je potreban pregled dermatologinje koja će vam dati sve potrebne informacije i savjetovati vas o njezi kože nakon tretmana.

FOTO: Danijel Brezak

Učitati još
Zatvori