Cindy Šoštarić skinula je dioptriju u Poliklinici Bilić Vision. Sve nam je ispričala, a ima i kod za popust
Cindy Šoštarić skinula je dioptriju u Poliklinici Bilić Vision. Sve nam je ispričala, a ima i kod za popust

Cindy Šoštarić skinula je dioptriju u Poliklinici Bilić Vision. Sve nam je ispričala, a ima i kod za popust

Influencerica Cindy Šoštarić Hadžić prije nešto više od mjesec dana napravila je odluku koja joj je zauvijek promijenila život. Naime, Cindy se nakon višegodišnjeg nošenja kontaktnih leća i svih ograničenja koje sa sobom nosi život s dioptrijom odlučila osloboditi okova dioptrije, te se podvrgla operaciji laserskog skidanja dioptrije u vodećem regionalnom centru za refraktivnu kirurgiju – Poliklinici Bilić Vision. Upravo u suradnji Poliklinike Bilić Vision i Cindy omogućeno je da pregled i operaciju laserskog skidanja dioptrije obave i svi ostali po posebnim ljetnim mega popustima.

Cindy je ispričala svoje iskustvo s Poliklinikom Bilić Vision

Cindy s oduševljenjem poručuje: “Dragi ljudi s dioptrijom, ne oklijevajte! To nije ništa zastrašujuće, nije bolno, a oporavak je nevjerojatno brz!”

Strah je često jedan od vodećih razloga koji sprječava ljude da se odluče na lasersko skidanje dioptrije, iako je to najčešće izvođena oftalmološka operacija na svijetu u proteklih 10 godina. Međutim, zahvaljujući napretku tehnologije, ovi postupci su postali sigurni, precizni i bezbolni, a vrijeme oporavka je minimalno.

Kada govorimo o laserskoj korekciji dioptrije može se govoriti o različitim metodama kojima se ta operacija može provesti. Kod Cindy je preporučena operacija Femto Lasik – najmodernija tehnologija u kojoj sudjeluju dva lasera.

‘Strah je brzo nestao’

Cindy je bez oklijevanja prihvatila preporuku i odlučila se za taj zahvat, jer nova tehnologija donosi nevjerojatnu razinu sigurnosti, preciznosti i pruža iznimnu udobnost tijekom oporavka.

Cindy se s osmjehom prisjeća svog iskustva u poliklinici Bilić Vision: “Jedno od najljepših iskustava koje sam imala u poliklinici Bilić Vision bilo je suočavanje sa strahom na samom početku. No, kada sam donijela odluku o laserskom skidanju dioptrije, obavila sam temeljan pregled i upoznala doktoricu koja će me operirati. Njena prisutnost me umirila, a detaljno mi je objasnila sve korake postupka. Strah je brzo nestao, te sam jedva dočekala taj poseban dan operacije. Konzultacije i detaljan pregled prije operacije traju duže od samog zahvata, koji traje 10 – 15 minuta. Kada je trenutak došao da laser dotakne moje oko, nisam osjetila apsolutno ništa, čineći cijeli proces potpuno bezbolnim.“

Bilić Vision
dijagnostika

Bilić Vision ima najmodernije lasere

Poliklinika Bilić Vision vodeći je centar za laserska skidanja dioptrije u regiji. Raspolaže najmodernijim laserima 6. generacije. Oni u potpunosti personaliziraju samu operaciju i omogućuju prilagođavanje svakom pojedinom oku. Vrhunska operativna tehnologija omogućuje nevjerojatnu preciznost i sigurnost samog zahvata. Jedna od bitnijih prednosti vrhunskih lasera je i brzina samog oporavka nakon operacije. Naime, pacijenti već nakon vikend odmora vraćaju svojim svakodnevnim obavezama.

Uz vrhunsku operativnu tehnologiju kojom raspolažu u Poliklinici Bilić Vision, važan čimbenik cijelog procesa je i tim vrhunskih kirurga koji iza sebe imaju više 20.000 operativnih zahvata laserskog skidanja dioptrije.

Bilić Vision

Popust uz kod

Kako bi ova jedinstvena operacija, koja zauvijek mijenja život, postala dostupna svima, Poliklinika Bilić Vision i Cindy donose jedinstvenu mega ljetnu akciju na lasersko skidanje dioptrije. Sve što je potrebno je da prilikom narudžbe na pregled za lasersko skidanje dioptrije upišete kod CINDY50 koji vam omogućuje da pregled za lasersko skidanje dioptrije, čija redovna cijena iznosi 100 eura platite samo 50 eura, a ujedno iskoristite i posebne ljetne akcije na premium metode laserskog skidanja dioptrije.

Naručite se za prvi pregled do 16.7. i ostvarite popust uz kod CINDY50.

Foto: PR, Marko Miščević

Učitati još
Zatvori