Mjesec ženskog zdravlja u Poliklinici Analiza – iskoristite popust na pretrage tumorskih markera i hormona
Mjesec ženskog zdravlja u Poliklinici Analiza – iskoristite popust na pretrage tumorskih markera i hormona

Mjesec ženskog zdravlja u Poliklinici Analiza – iskoristite popust na pretrage tumorskih markera i hormona

Ožujak je u Poliklinici Analiza mjesec ženskog zdravlja u kojem se više pažnje posvećuje svemu onome što možemo učiniti kako bismo spriječili pojavu karcinoma i kako bismo ga rano otkrili. Podizanje svjesnosti o tome da su prevencija i rano otkrivanje ključ uspjeha u borbi protiv raka posebno je važno u svjetlu nedavno objavljenih poražavajućih podataka koji pokazuju kako Hrvatska ima drugu najvišu stopu smrtnosti od raka u Europskoj uniji.

Hrvatska je 2019. godine zabilježila 311 slučajeva smrti od raka na 100.000 stanovnika, a ta je stopa druga po veličini nakon one u Mađarskoj i za čak 25 posto viša od prosjeka EU, koja ima 247 slučajeva smrti na 100.000 stanovnika. Zato bi bilo dobro da osvijestimo kako sami za sebe možemo učiniti više po pitanju prevencije i ranog otkrivanja. Jedan od načina za to je da se već na prvu pojavu simptoma koji mogu ukazivati na tumor odmah javimo liječniku.

poliklinika analiza

Nalazi gotovi isti dan

U laboratorijskoj dijagnostici karcinoma koju će zatražiti liječnik posebnu važnost zauzimaju tumorski markeri, a njihovo je određivanje nužno za postavljanje dijagnoze, liječenja i praćenje terapijskog uspjeha. Budući da su životno važni, nalaze ovih pretraga u Poliklinici Analiza možete dobiti u jednom danu.

Kako bi brza usluga bila pristupačnija, od 8. ožujka pa sve do kraja mjeseca Poliklinika Analiza nudi 20% popusta na pretrage tumorskih markera te na sve hormonalne pretrage. Budući da je svačije zdravlje jednako važno, popust na pretrage odnosi se i na muškarce i na žene i vrijedi u svim Poliklinikama Analiza u Hrvatskoj.

poliklinika analiza

Lider laboratorijske dijagnostike

Poliklinika Analiza je osnovana 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnja tradicija pružanja visokokvalitetnih usluga, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva. Samo u 2022. godini Poliklinika Analiza je imala 180 tisuća klijenata.

Radno vrijeme, kao i više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu [email protected] i telefonski na broj 01 2099 880.

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori