Podočnjaci i vrećice ispod očiju – ima li im lijeka?

Podočnjaci i vrećice ispod očiju
– ima li im lijeka?

podočnjaci

Znate da vam je dosta podočnjaka kada se ujutro probudite i bezvoljno gledate u ogledalo, kada vam ni najgušći korektor ne pomaže prikriti ih, unatoč silnom novcu koji ste potrošili na razne preparate. Dosta vam je i konstantnog pitanja drugih – ”Jesi se naspavala?”, dok uopće niste umorni. Zato smo ovdje da vam otkrijemo nekoliko tajni poliklinike Poliderma na temu – kako se riješiti dugogodišnjeg neprijatelja na vašem licu?

Podočnjaci i vrećice ispod očiju mogu nastati iz niza različitih razloga, kao što su tanka koža ispod očiju, loša cirkulacija, pigmentacije nastale suncem, alergije i drugo. Prvenstveno treba detektirati razlog problema kako bi ga se lako riješili, jer svaki razlog ima svoje rješenje. Saznali smo da su jedni od efektivnijih načina lakog rješavanja vrećica i podočnjaka ispod očiju upravo laserske metode, dok su dubokim podočnjacima potrebni hijaluronski fileri, a velika prednost je što ni jedan ni drugi tretman nije bolan. Što se tiče laserskih metoda, poliklinika Poliderma nudi tzv. Endolift, najnoviju lasersku metodu oblikovanja lica i tijela koja na najprecizniji način tankim vlaknom oblikuje konture tijela i lica, uz istovremeni jak efekt zatezanja kože te je izuzetno efektivan u smanjivanju vrećica i podočnjaka ispod očiju. Prednost Endolifta je ta što nije agresivan te je nekirurški tretman koji daje rezultate poput znatno agresivnijih tretmana. Tretman nije bolan, što predstavlja prednost jer se odmah nakon tretmana možete vratiti svojim aktivnostima, a prvi, početni rezultati se vide već nakon mjesec dana.

S druge strane, poliklinika Poliderma također nudi hijaluronske filere,jedan od najpopularnijih tretmana za korekciju udubljenih podočnjaka. Fileri su se pojavili na tržištu prije tridesetak godina, no veliku ulogu u mjerenju uspješnosti rezultata ima upravo metoda ili tehnika primjene hijaluronskog punjača. Uz filere svoje podočnjake možete obrisati za slijedećih čak 9 mjeseci.

Kako bi rezultati tretmana bili što efektivniji, Poliderma vam nudi i proizvode specijalizirane za njegu područja oko očiju brenda My Skin by Dr Kaliterna, kojim su zadovoljne brojne žene i muškarci s istim i sličnim problemima. Neki od najučinkovitijih proizvoda zasigurno su B1 ulje teWhite Skin Eye krema, a dizajnirani su kako bi izbrisali tamne mrlje ispod očiju.

podočnjaci

B1 ulje ima snažan anti-age efekt te nježno njeguje posebno osjetljivo područje oko očiju koje je sklono dehidraciji, a ujedno obnavlja kožu i smanjuje manje pigmentacije. Jedan od razloga nastanka tamnih kolutova i pigmentacija jest isušivanje kože. Ulje B1 prevenira nastanak suhe kože te je namijenjen hidrataciji ovog osjetljivog područja. Uz kremu White Skin Eye, čini idealan spoj njege u borbi protiv tamnih kolutova ispod očiju. Glavni sastojak White Skin Eye kreme je resorcinol, koji daje snažan efekt ublažavanja pigmentacija i anti-age efekt za područje oko očiju. Područje oko očiju zagladi, nahrani te vraća sjaj mladolikog izgleda.

podočnjaci

Polidermi je svakako stalo do rješavanja vašeg problema te kako bi vam pružila najbolju pomoć za rješenje dugogodišnjeg neprijatelja. Ukoliko vam je dosta boriti se protiv njih i iscrpljuje vam energiju, zakažite već danas svoj termin putem njihove web stranice www.poliderma.hr ili telefonom na broj 01 4828 961.

Učitati još
Zatvori