Domaće influencerice otkrile tajnu savršenog osmijeha

Domaće influencerice otkrile tajnu
savršenog osmijeha

Većina ljudi, kada ih pitate što prvo primijete na osobi, odgovorit će vam da je to osmijeh. Stoga naša opsjednutost blistavim osmijehom i zubima ne čudi toliko. Kao i kod skincarea, preventiva je najvažnija i kada je riječ o zubima što mnogi često zaboravljaju. Ako želimo spriječiti česte i skupe odlaske zubarima važno je pravilno brinuti o zubima prije nego do problema uopće dođe.

Što su nam otkrile naše domaće influencerice?

U svojim inboxima, influenceri svakodnevno dobiju i nekoliko desetaka upita o tome kako njeguju kožu, kosu i zube, a mi smo, za ovu priliku razgovarali s nekima od najpoznatijih. Otkrile su nam svoje beauty tajne kada je u pitanju ljepota njihovog zanosnog osmijeha. I ne, ovdje nije riječ o skupim tretmanima, ljuskicama i izbjeljivanju.

Isabella Rakonić koju na Instagram profilu @isabellaerakonic prati preko 400 tisuća pratitelja rekla nam je da joj je lijep osmijeh oduvijek bio bitan, a njega zubi joj je jedan od najvećih prioriteta.

Njega zubi mi je jako važna, i to još od malih nogu. U osnovnoj školi sam nosila aparatić i već tada sam usvojila naviku pranja zubi nakon svakog obroka. Za svoj osmijeh i zdravlje zubi biram uvijek samo najbolje proizvode. Nakon dugih 8 godina borbe s aparatićem definitivno sam ih naučila cijeniti i uvijek sam u potrazi za najboljim rješenjima za njihovo zdravlje. Nedavno sam dobila priliku isprobati jednu jako naprednu četkicu, Philips Sonicare koju pokreće sonična tehnologija. Ne mogu vjerovati da nisam prije isprobala ovu četkicu jer je definitivno nešto što će promijeniti moj način brige o zubima. Osim što mi je pranje bilo super zabavno, primjećujem da je ta četkica već nakon par pranja napravila pravo čudo za moje zube, kao da su čišći i bjelji, a i nekako imam osjećaj kao da sam zube po prvi puta zaista i oprala.

Iza kretivnog profila @mylittlezagreb stoji Lidija Šeatović koja ističe da je stalno nasmijana i da joj je izgled zubi apsolutni prioritet. Kaže da nikad ne pristaje na kompromise jer ne želi biti u situaciji kada mora brinuti o posljedicama loše njege:

Briga o zubima nije mi važna samo zbog lijepog izgleda i osmijeha, nego i zbog samog zdravlja. A i svi znamo da od loše higijene zuba dolaze i razne druge bolesti. S obzirom da imam dosta osjetljive desni, uvijek biram proizvode za osjetljive zube. Philips Sonicare četkica koju sam isprobala je na moje iznenađenje toliko nježna da sam prilikom pranja imala osjećaj kao da uopće ne dodiruje moje zube i desni. Toliko je jednostavna za korištenje jer praktički sve radi sama. Koristim ju već neko vrijeme i primjetila sam baš veliku promjenu, površina zubi je toliko čista da sjaji, a moji zubi djeluju bjelji što me posebno veseli” završila je naša dama prekrasnog osmijeha.

Poznata trendseterica Ana Bacinger, vlasnica jednog od najstylish profila na našim prostorima također je primjetila veliku razliku u izgledu zuba od kad koristi Philips Sonicare.

Oduševila me funkcija izbjeljivanja koja stvarno funkcionira! Već nakon desetak dana sam primijetila da su mi zubi nekako bjelji i sjajniji. Iako nisam mislila da ću se odreći svoje obične četkice, moram priznati da sam razuvjerena.

Ugledni zagrebački stomatolog o njezi zuba

Zbog svojeg nježnog i učinkovitog djelovanja Philips Sonicare preporučuje Hrvatsko parodontološko društvo te brojni stomatolozi. Jedan od njih je Dr. Stipica Balić, ugledni zagrebački stomatolog dentalnog centra dentIN koja počiva na obiteljskoj tradiciji i kvaliteti koja traje duže od 20 godina. Svakodnevno pomaže brojnim pacijentima koji mu dolaze s problemima zubi i desni. U svojoj svakodnevnici susreće se s brojnim problemima, a neki od najučestalijih proizlaze upravo iz nedovoljne ili pogrešne brige o zuba.

Važna je duljina četkanja, pravilni pokreti i učestalost pranja, a s običnom manualnom četkicom teško je misliti na sve i pravilno izvoditi sve navedene pokrete.

Uz to, naravno, važno je ne zaboraviti i redovite posjete zubaru kako bi se eventualni problemi sanirali na vrijeme.

Philips Sonicare četkica – briga o zubima nikad nije bila jednostavnija!

Philips Sonicare četkica postiže vidljive rezultate već nakon prvog pranja, a dugoročno sprječava kvarenje zubi čime smanjuje i odlaske zubaru. Philips Sonicare uklanja 7 puta više naslaga, a donosi čišće i bjelje zube u samo 7 dana. Zahvaljujući soničnim vibracijama, stvaraju se mikromjehurići koji dubinski prodiru između zubi i čiste teško dohvatljiva mjesta čime je četkica posebno nježna i za najosjetljivije zube i desni. Philips Sonicare jednim pranjem postiže što obična četkica ne uspijeva u mjesec dana.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori