Teuta Mesaroš i Mijo Majhen otkrivaju tajnu zdrave i njegovane kose

Teuta Mesaroš i Mijo Majhen otkrivaju
tajnu zdrave i njegovane kose

Kad se radi o trendovima za kosu u 2021. ili, zapravo, bilo kojoj drugoj godini, najvažniji i onaj uistinu bezvremenski trend je zdrava kosa. Njegovana kosa je uvijek u trendu, bez obzira na to koji stil, frizuru ili boju odabrali. Uz proizvode koje odabiremo za njegu svoje kose, jako je važno odabrati i prave alate – počevši od fena. Sve počinje sušenjem kose pa tako i kvalitetnim sušilom za kosu. Svi kod kuće imamo neki fen, no možda je došlo vrijeme da investiramo u uistinu kvalitetno sušilo koje će voditi brigu i o zdravlju naše kose, ne samo o tome da ju čim prije osuši. S tim se slažu i dva zagrebačka frizera, Teuta Mesaroš i Mijo Majhen, koji su u videu na Instagramu istaknuli važnost zdrave i lijepe kose te korištenje pravih alata kako bismo to postigli.

Love is in the (h)air

Frizeri su na neki način i naši terapeuti jer prolaze s klijentima sve dobre i loše faze, osobne, ali i one koje se tiču naše kose. Čak i kad nismo u mogućnosti posjetiti svoje frizere, oni su tu i misle na nas. Tako su s nama Teuta i Mijo putem društvenih mreža podijelili neke savjete vezano uz njegu i zdravlje kose. Ističu važnost pravilne i kvalitetne njege kose, pogotovo u uvjetima u kojima se sad nalazimo pa većina žena više ne ide toliko često u frizerske salone kao što su možda nekad išle. Naša kosa je dio našeg identiteta pa nam bad hair day ponekad uistinu može pokvariti raspoloženje.

S druge strane, kad imamo good hair day onda se osjećamo bolje i samopouzdanije. U tome nam može pomoći Philips MoistureProtect linija proizvoda. Teuta voli MoistureProtect Curler jer uz njega začas oblikuje savršenu frizuru, dok je Miji ipak najvažnije kvalitetno sušilo za kosu. Tako održava zdrav izgled kose i, u konačnici, izbjegava spaljene i oštećene vrhove. Philips MoistureProtect sušilo za kosu štiti prirodnu vlažnost kose uz pomoć pametnog senzora koji neprestano detektira temperaturu kose te ju sam prilagođava kako ne bi došlo do pregrijanosti. Upravo zato je odličan i za sušenje kose vašoj djeci. Što su još sve otkrili doznajte u videu u nastavku.

Philips MoistureProtect liniju čini niz proizvoda

Cijela MoistureProtect linija prilagođava se svakom tipu kose, što je posebno važno u ovo vrijeme kad ju sve češće samostalno njegujemo. Svi MoistureProtect proizvodi imaju pametni senzor koji neprestano detektira temperaturu kose, koju potom samostalno prilagođava. Tako se mogu izbjeći ispucali vrhovi i slamnata kosa. Samim time je kosa ljepša i sjajnija.

Philips MoistureProtect sušilo za kosu

Philips Moisture Protect sušilo za kontinuirano prilagođava temperaturu ovisno o stanju kose kako bi zadržao njezinu vlagu i očuvao ju zdravom. Sušilo ima tri različite postavke topline uključujući Thermo Protect opciju za optimalnu temperaturu sušenja kose te postavku hladnog puhanja za postojane rezultate. Uz to, ima i tri postavke brzine sušenja uz snaga od 2300W. Philips MoistureProtect sušilo za kosu zadržava 85% prirodne vlažnosti u kosi. Također, ono dolazi s mlaznicom za prirodan i zdrav izgled kose i difuzorom za oblikovanje kovrči. Ovaj fen pomoću iona uspješno povećava sjaj kose za onaj zdrav i njegovani izgled.

Philips MoistureProtect pegla za kosu

Philips MoistureProtect pegla za kosu ima ploče od titanija koje pružaju najbolje provođenje topline. One su pomične ploče i prilagođavaju pritisak na kosu. Tako se kosa štiti od oštećenja te se smanjuje mogućnost njezinog lomljenja. Ova pegla ima i digitalni LED zaslon te dodatne postavke topline i brzine zagrijavanja. Ova pegla se može zagrijati unutar samo 15 sekundi. Uz ione ona zaglađuje vlasi i postiže veći sjaj kose. MoistureProtect kontrolira i prilagođava temperaturu radi povećanja sjaja i zadržavanja prirodne vlage kose te zadržava 57% prirodne vlažnosti u kosi.

Philips MoistureProtect Curler

Pritiskom gumbića pokreće se pametni sistem uvijanja Philips MoistureProtect Curlera. Može se odabrati smjer uvijanja – lijevo, desno ili naizmjenično – te tri vremenske postavke uvijanja u trajanju od 8, 10 ili 12 sekundi. Uz to, ovaj Curler ima i tri razine temperature među kojima možete birati – 170, 190 i 210 °C.

Foto: Instagram, Sanja Tušek (Instagram)

Učitati još
Zatvori