Kako izgleda jedan žensko-muški razgovor o ljepoti?

Kako izgleda jedan žensko-muški
razgovor o ljepoti?

Iako nam se rituali njege i uljepšavanja kože razlikuju – u većoj ili u manjoj mjeri, i mi žene i muškarci imamo o čemu pričati kada je riječ o ljepoti. U mnogim beauty temama pronaći ćemo neke dodirne točke s kojima možemo započeti razgovor, te se nerijetko i iznenaditi u kojem nas je smjeru taj razgovor odveo. On svakako može voditi u duhovitom smjeru, gdje ćemo se s muškarcima našaliti na račun brojnih stereotipa koji se vežu uz mušku ili žensku beauty rutinu, no s druge strane može biti vrlo poučan i informativan, i poslužiti kao prilika da još bolje upoznamo kako drugi razmišljaju i funkcioniraju.

Upravo jedan takav žensko-muški razgovor organizirao je Philips, koji je na istom mjestu okupio trojac s velikim znanjem o ljepoti. Sa ženske strane ovog razgovora našle su se prijateljice, spisateljica Jelena Veljača i poduzetnica i osnivačica Journala Iva Radić, a mušku stranu razgovora zastupao je naš poznati estetski stručnjak Mladen Duduković.

Tema razgovora: Philips Lumea!

I same smo primijetile koliko u posljednjih nekoliko godina razgovaramo s prijateljicama o toj famoznoj Philips Lumei, koja se za mnoge od nas pokazala jednim od najboljih beauty gadgeta za kućnu upotrebu. Revolucionarnim nam se pokazala na niz razina, od brze upotrebe i minimalno uloženog vremena za uklanjanje dlačica, do toga da Lumea zbilja pokazuje učinkovite, stvarne i, rekle bismo, opipljive rezultate.

Zato nas je konkretno zanimalo kakav je dojam Jelene i Ive o Lumei, sada nakon što ju koriste više od pola godine, ali i kakav je Mladenov stručni dojam, iz pozicije beauty stručnjaka?

Budući da su upoznavanje s Lumeom započele još u vrijeme lockdowna i sada već imaju konkretnije dojmove za podijeliti, Jelena i Iva otkrile su Mladenu da se njihova ljubav s Lumeom dogodila već na prvo isprobavanje. Rezultate su vidjele nakon prvog tretmana, a u razgovoru s našim poznatim estetskim kirurgom izrazile su svoje oduševljenje činjenicom da je sami kućni tretman korištenja Lumee vrlo jednostavan, brz – i ono najvažnije – bezbolan. Sada, nakon više od 6 mjeseci, već su u fazi održavanja rezultata.

“Kad smo razmišljale što ćemo poduzeti s dlačicama, Lumea nam je zvučala super. Dobro smo odabrale”, zaključile su ove poznate prijateljice.

Mladen Duduković
Jelena Veljača i Iva Radić

A što o Lumei misli dr. Mladen Duduković, liječnik sa specijalizacijom plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, za kojeg Jelena i Iva smatraju da je čovjek koji najbolje zna što žene žele kada se radi o ljepoti?

Mladen ističe kako je Philips u suradnji s dermatolozima dugi niz godina razvijao Lumeu Prestige, što dovoljno govori o ozbiljnosti pristupa, te nastavlja kako je ovdje riječ o vrhunskoj tehnologiji, zapakiranoj u mali lijepi uređaj koji je potpuno siguran za korištenje.

U razgovoru S Jelenom i Ivom naglasio je i najvažnije razlike između IPL-a i lasera, ističući kako Lumea Prestige emitira svjetlosni impuls koji se zaustavi baš tamo gdje treba, u korijenu dlake, i pritom ne ulazi u krvotok. Na taj način djeluje na korijen dlake i uspavljuje rast dlačice što je rezultat savršeno glatke noge bez dlačica.

Koji ga sve tipovi kože mogu koristiti, koje boje dlačica, što s madežima, tetovažama i kapilarama u slučaju korištenja ovog uređaja, i još mnogo korisnih informacija o Lumei, donosimo vam u ovom IGTV videu i žensko-muškom razgovoru Mladena, Jelene i Ive:

Foto: Sanja Tušek

Preporuka

Zatvori