Vodič za savršeno nanošenje crvenog ruža prema poznatoj make up stručnjakinji

Vodič za savršeno nanošenje crvenog ruža prema poznatoj make up stručnjakinji

https://www.instagram.com/p/BmY5UC0lmlV/?utm_source=ig_web_copy_link

Toliko puno inspiracije za make up dolazi ravno s modnih pista i ne postoji sezona koja može proći bez da žudimo za najnovijim lookovima Pat McGrath. Prada, Dolce & Gabbana i Lanvin se redovito trude bookirati baš nju za svoje modne revije, i to s razlogom. Njezin legendarni make up look uključuje upravo crvene usne. S obzirom na to da smo izašli iz izolacije, a i ljeto je iza ugla, idealno je vrijeme za isprobavanje novih stvari i novih metoda za nanošenje šminke, a uz malo vježbe vaš će crveni ruž uvijek izgledati besprijekorno na usnama. U nastavku možete vidjeti vodič za savršeno nanošenje crvenog ruža prema Pat McGrath.

Besprijekorna crvena na vašim usnama

Pat apsolutno obožava bogat, baršunast, moderan i mat crveni ruž. Smatra da crvene usne simboliziraju nešto jedinstveno za svakog pojedinca. Nekima je crvena boja na usnama za one dane kad žele zauzeti stav, a za druge je crveni ruž dio svakodnevice bez kojeg ne mogu zamisliti svoj make up look. Usne predstavljaju senzualnost, a svaka nijansa crvene je različita. Ona priča priču o tome tko ste i kakvo je vaše raspoloženje taj dan.

https://www.instagram.com/p/CAfriVBnCJ1/?utm_source=ig_web_copy_link

Savršeno crvenim usnama možete pristupiti na brojne načine – slojevito, uz pomoć olovke za usne, izravnim nanošenjem s oštrim rubovima ili možete ciljati na mekani, zamagljeni efekt. Kad se radi o nijansi crvene, Pat ističe da su njezina dva najdraža izbora Pat McGrath Labs Mattetrance ruževi za usne, u nijansi Forbidden Love, koja je klasična crvena, i Elson u legendarno plavo-crvenoj nijansi. Za mekši izgled prstima nanesite ruž na stražnju stranu ruke. Potom čvrsto pritisnite pigment prstom i nanesite ga na usne te razmažite.

S druge strane, ako želite upečatljivo crvene usne s potpunom neprozirnošću, nanesite ruž izravno na usne. Tako ćete postići snažan završni sloj. Ako želite precizno nanesen ruž žive boje Pat savjetuje da počnete s olovkom. Ona najradije koristi svoju Pat McGrath Labs PermaGel olovku za usne u nijansi Major Red. Isprva pedantno iscrtajte rub usana olovkom, a zatim kistom ili prstom nanesite crveni ruž na sredinu usana i blendajte. Potom ponovno olovkom definirajte usne. Tako će vaš ruž duže trajati i izgledati apsolutno savršeno. U nastavku možete vidjeti koji su najdraži proizvodi Pat McGrath i gdje ih možete nabaviti.

Pat Mcgrath Labs MatteTrance Lipstick – Forbidden Love
Pat McGrath Labs PermaGel Ultra Lip Pencil – Major Red

Foto: Instagram, Beauty Goddess

Učitati još
Zatvori