Platysma maska s učinkom liftinga za redefiniranje ovala lica

Platysma maska s učinkom liftinga za
redefiniranje ovala lica

Kao i svi organi, koža je podložna starenju. Ona je istinska zaštitna barijera i s vremenom prolazi kroz brojne promjene. Lice postaje naborano, gubi volumen i opušta se. Zbog labavljenja kože, lice gubi svoj uobičajeni oblik i može izgledati estetski neuravnoteženo. Istinska inovacija protiv opuštanja, Platysma je posebno osmišljena da djeluje na oval lica.

U samo jednom tretmanu kombinira prednosti antigravitacijske maske i maske protiv ptoze za redefinirane konture lica, skladnije volumene i vidljivo redefiniranu liniju čeljusti.

Prilagođavanje svakom obliku lica

Zahvaljujući rastezljivosti tkanine i svom univerzalnom obliku, Platysma se prilagođava svakom licu i omogućuje savršeno privijanje uz područje ispod brade, osiguravajući stalno prianjanje tijekom cijelog nošenja za optimiziranu učinkovitost. Obogaćena peptidima slatke bijele lupine, ekstraktom smilja i morskim egzopolisaharidom iz mora Iroise, aktivnim sastojcima protiv ptoze, djeluje protiv gravitacijske sile za bolje strukturirano i funkcionalno očuvanje kožnog tkiva. Tako volumeni ponovo postaju skladniji, a oval lica redefiniran.

S djelovanjem liftinga, oslonjenim na kompleks crvenih algi i plod tare, kao i ekstrakt manioke, pruža istinski učinak zatezanja. Crte lica trenutačno postaju zategnute, konture vidljivo redefinirane i pravilnije. Naposljetku, aktivni sastojci za učvršćivanje pomoći će zategnuti kožu, zagladiti kožno tkivo te pojačati tonus.

Ciljano djelovanje

Za pojačanje učinka maske Platysma, ona se može koristiti u kombinaciji sa steznikom za bradu da bi se potaknulo prodiranje aktivnih sastojaka i optimiziralo djelovanje na reljef i volumen lica. Masku Platysma nanesite na lice prema uputama na vrećici. Zatim postavite steznik.

Za ciljano djelovanje na područje čeljusti, postavite trake steznika s obje strane u razini ovala lica. Za tretman učvršćivanja područja ispod brade, postavite jednu traku steznika ispod brade, a drugu iznad vrata. Nakon 20 minuta skinite trake steznika brade, a zatim i masku. Pokretima zaglađivanja iznutra prema van, od vrata do vrha lica masirajte kožu da upije višak proizvoda.

Foto: Platysma

Učitati još
Zatvori