Pogledajte novo ruho jednog od najboljih fitness centara u Zagrebu

Pogledajte novo ruho jednog od najboljih
fitness centara u Zagrebu

Kako zamišljate vaše idealno mjesto za napraviti kvalitetan trening, opustiti se u ugodnom i s ukusom uređenom ambijentu ili podružiti se s ekipom s kojom dijelite istu strast prema tjelovježbi?

Da, vaše idealno mjesto zaista postoji  – koncept centra koji je spoj wellnessa i fitnessa, prava fuzija prostora za najrazličitije moderne vrste treninga i mjesta za relaksaciju, spoj hard core treninga za one koji žele svoje tijelo izgraditi do savršenstva uz pomoć najsuvremenijih sprava i opreme,  one koji žele održavati svoje tijelo zdravim i fit te mjesta za opuštanje vašeg uma i tijela, mjesto na koje ćete svraćati prije posla, u pauzi od posla, te nakon njega, mjesto za bijeg od ubrzanog tempa života i stresa.  Novi OrlandoFit Fitness Kaptol  je upravo to – prava mala oaza stvorena za „sat vremena za sebe u danu“, smještena u centru grada, koja brine za vas, vaše zdravlje, kvalitetu života i spokoj uma. Integracija je to različitih koncepta treniranja i reprogramiranja vas samih kako biste postali najbolja verzija sebe.

OrlandoFit Fitness Kaptol – mjesto za minglanje i vježbanje

Nije bitno jeste li početnik, bodybuilder , imate li višak kilograma, jeste li muško ili žensko, mlad ili star – ovdje se svatko osjeća kao da je doma, među svojom ekipom, neovisno trenirate li sami ili u društvu,  bez neugodnih pogleda i predrasuda.  Moglo bi se reći, pravi social club, mjesto za druženje i minglanje različitih profila ljudi koji dijele  strast prema tjelovježbi  te svakodnevno vode brigu o svom tijelu i zdravlju.  Za vaš dobar osjećaj i ugođaj brine se pomno birana ekipa stručnih, educiranih i socijalno inteligentnih trenera koji će vam postati vođe, motivatori, oslonac kada posrnete, pratitelji  na vašem putu k zacrtanom cilju što vam garantira i sama činjenica da OrlandoFit grupacija zapošljava najveći broj diplomiranih kineziologa.  

Od nasmiješenih i uslužnih djelatnika recepcije, koji će se od vašeg ulaska pobrinuti da vam ništa ne nedostaje, nećete ostati imuni ni na prostor koji je među najvećim fitnessima u gradu, renoviran, adaptiran, obogaćen novim spravama i najsuvremenijom opremom za vježbanje, novom rasvjetom, podovima, besprijekorno čistim  svlačionicama i saunama, Itd. Poseban naglasak stavljen je na higijenu i čistoću prostora, što se može vidjeti na svakom koraku.

Što Fitness Kaptol čini toliko posebnim?

Drugačiji i jedinstven pristup treniranju, odnosno  cjeloviti i različiti koncepti fitness industrije te filozofija koja prati taj koncept, a koju je jednom prilikom objasnio fitness stručnjak, diplomirani kineziolog  i CEO Orlando Fitness grupe, Orlando Lopac: ”Fitness nije trend, fitness je životna potreba i životna navika. Onog trenutka kad tjelovježba i briga o tijelu postanu dio svakodnevnog života, tada ću znati da sam ostvario svoj cilj“. Vođeni njegovom životom filozofijom, njegovi fitness centri zaista postaju mjesta na kojima nećete dobiti samo stručno vodstvo vrhunskih trenera, već i promjenu cjelokupnog životnog stila, navika  te doživljaj samog sebe u nekom novom svjetlu.

OrlandoFit Fitness – velik, ali intiman

Da, nov, preuređen OrlandoFit Fitness Kaptol je upravo to. Velik, ali intiman. Nova i veća kvadratura od gotovo 1300 m2, funkcionalnost, luksuznost i suvremeni dizajn jedinstvenog interijera (kojeg karakteriziraju prethodni postojeći detalji atomskog skloništa te novi industrijski dizajn i toplina prirodnih materijala) te bogatija ponuda svih sadržaja fitnessu donose premium standard, međutim, ono što treba naglasiti (a što je inače teško postići u tako ogromnim prostorima) jesu intimnost i toplina. Ovdje se nikad nećete osjećati kao još samo  jedan broj na članskoj iskaznici. Ono što OrlandoFit Fitness Kaptol izdvaja od ostalih je posvećenost svakom članu, individualni pristup i praćenje napretka i uspjeha svakog člana  te jedinstven pristup treniranju.  

Kako je koncipiran OrlandoFit Fitness Kaptol?

Cjelokupan prostor OrlandoFit Fitness Kaptola organizacijski je podijeljen u nekoliko zona; prije i poslije treninga možete se opustiti i uživati u Bar & lounge zoni uz PhD, Weider i MyProtein proteinske shakeove i dodatke prehrani iz energy bara, vrhunsku kavu i zdrave sokove, zatim Cardio zonu s više od 30 Matrix, Octane i Intenza cardio trenažera, poput suvremenih traka za trčanje, eliptikala, bicikala, veslačkih ergometara i slično, Stretching & Relax zonu,  višenamjensku malu dvorana otvorenog koncepta, za individualni i grupni funkcionalni trening, stalno postavljenom vrećom za boks, TRX trenažnim trakama i rekvizitima.

Tu su još i  Functional & CrossFit zona od 120 kvadrata, opremljena funkcionalnim cardio trenažerima poput Concept 2 veslačkih, ski i bicikl ergometara, Assult i AirDynex samohodnim trakama i zračnim biciklima. Funkcionalnu strength zonu karakteriziraju nova QUINCY wall mounted “crossfit” konstrukcija, podna obloga namijenjena bacanju utega, te hip thrust i glute ham developer klupe, kao i nebrojena količina rekvizita za sve oblike i vrste treninga, a tu je još i Group programs zona u obliku višenamjenske dvorane od 100 m2, za različite grupne fitness programe svih modaliteta i sadržaja.

Također, garderobe su  potpuno redizajnirane s preko 130 ormarića s elektronskim digitalnim bravicama, finskim saunama i sobama za odmor, te beauty table kornerima.

 Iako se OrlandoFit Fitness Kaptol ističe kao vrhunski dizajniran prostor s profesionalnom i skupom  opremom, keramikom  najbolje kvalitete i besprijekornom čistoćom, odnosno ima sve komponente  koje će vas možda i  privući u samom početku, to nije ono radi čega ćete se dugoročno zadržati ovdje. Međutim, OrlandoFit Fitness Kaptol ima i tu najvažniju  komponentu, koja će vas zadržati i osvojiti, ljudsku dimenziju, odnosno profesionalnost, stručnost i ljubaznost osoblja.

Tekst: Sandra Osrečki

Foto: Sanja Ebip Jagatić

Učitati još
Zatvori