Plank izazov koji je preko noći postao viralni hit na Instagramu

Plank izazov koji je preko noći postao
viralni hit na Instagramu

Dani provedeni kod kuće u nama su probudili neku novu energiju koju smo poželjeli izbaciti iz sebe kroz tjelovježbu i rekreaciju. Iako su teretane zatvorene, dosjetili smo se muci i započeli vježbati kod kuće na sve moguće načine: uz besplatne online treninge koji su osmišljeni posebno za ove prilike, YouTube tutoriale poznatih fitness influencerica, aplikacije na pametnim mobitelima, pa čak i u nekom svom ritmu, uz glazbu i rekvizite koje smo pronašli po kući. Rekreacija je definitivno in, a ova izolacija dokazuje nam kako je ona moguća čak i kada smo zatvoreni u svoja 4 zida.

Želju da promovira ono pozitivno u periodu izolacije, pa tako i kućno vježbanje koje jača um i tijelo, dobila je Optika Anda, koja je pokrenula jedan super zabavan izazov na Instagramu. Njemu su se pridružili i brojni domaći influenceri, pa nije trebalo čekati dugo da #andaplank izazov postane pravi viralni hit na ovoj društvenoj mreži.

Što je #andaplank?

Kao što mu i samo ime govori, #andaplank je izazov planka, vježbe izdržaja tijekom koje rade gotovo svi mišići u tijelu i što se dulje izvodi, to je uspješnija i plodonosnija u smislu forme. Plankovi su odavno postali popularna i viralna tjelovježba, a Anda ih je dodatno začinila kroz svoj #andaplank izazov!

#andaplank podrazumijeva plank u paru kod kojeg dvije osobe izvode ovu vježbu tako da jedna osoba stoji na drugoj i obje istovremeno stoje u stavu planka. Tri Instagram influencerice Jelena Marinović, Paula Šik i Fitnesslife by Renata objavile su #andaplank giveaway u suradnji s Optikom Anda.

Svaka od njih po završetku natječaja nagradit će po jednog sretnog dobitnika ili dobitnicu s Anda poklon bonom u vrijednosti od 1000 kn. Ovom zabavnom izazovu priključio se i naš Vatreni Ivan Rakitić koji je #andaplank izveo u paru sa suprugom Raquel.

Za ovu vježbu ne trebate nikakve posebne rekvizite, dovoljno je samo da vam netko od ukućana posluži kao plank partner. Priključite se i vi #andaplank izazovu i dobro zabavite!

Foto: Instagram, Pexels

Učitati još
Zatvori