Nekoliko razloga zbog kojih ćete razmisliti o laserskom skidanju dioptrije

Nekoliko razloga zbog kojih ćete razmisliti
o laserskom skidanju dioptrije

Laserska korekcija vida (lasersko skidanje dioptrije) postupak je kojim se poboljšava vaš vid te vas oslobađa dioptrijskih naočala i/ili kontaktnih leća. U svijetu je dosad obavljeno više od 40 milijuna laserskih korekcija vida, zahvaljujući kojima se život pacijenata promijenio nabolje. Uživajte u novom pogledu na život i kristalnom vidu od ovog ljeta, jer donosimo 5 dobrih razloga da se riješite dioptrije!

1. Obitelj

Mnogi nam roditelji govore o aktivnom životu koji provode sa svojom djecom i zbog kojega postoji veća mogućnost da tijekom igre razbiju naočale ili izgube kontaktnu leću. Novopečeni roditelji objašnjavaju nam kako su sada mirni znajući da, moraju li usred noći požuriti k djetetu koje se rasplakalo, više ne moraju tražiti niti stavljati naočale. Većina roditelja koja se podvrgnula laserskoj korekciji vida doživjela je to i kao poboljšanje kvalitete svojega obiteljskog života jer sada mogu opuštenije uživati u igri sa svojom djecom.

2. Odmor

Briga o naočalama ili lećama  prilikom odlaska na odmor je mnogima predstavljala opterećenje, osobito ako su putovali u inozemstvo. Ne samo da su se brinuli o tome hoće li zaboraviti ponijeti naočale, kontaktne leće ili sunčane naočale s dioptrijom nego, i hoće li im u oči ući pijesak ili krema za sunčanje i nadražiti oči. Laserska korekcija vida omogućava vam da nosite sunčane naočale koje ste uvijek željeli i da budete spontaniji − da možete zaroniti u more ne brinući se o tome hoćete li izgubiti kontaktne leće ili da jednostavno možete otići na uzbudljiv odmor bez dodatnog opterećenja brigom o svakodnevnom nošenju i mijenjanju kontaktnih leća ili naočala.

3. Rad

Budući da sve više tvrtki u svoje poslovne prostore postavlja klimatizacijske uređaje, mnogi nam se ljudi koji nose kontaktne leće žale da im se leće suše, napose oni koji cijeloga dana sjede ispred računalnih zaslona. Laserska korekcija vida uklanja taj problem i rješava vas poteškoća s naočalama ili kontaktnim lećama na poslu.

4. Sport

One koji su se opredijelili za aktivni način života, laserska korekcija vida oslobađa gnjavaže s nošenjem naočala i kontaktnih leća. Osobe  koje se bave biciklizmom ili su strastveni trkači rekli su nam kako im laserska korekcija vida znači veliku promjenu u načinu života. Također se brojnim sportašima promijenila percepcija okoline prilikom bavljenja sportom uz bolje uočavanje detalja.

Laserska korekcija vida, Optical Express

5. Svakodnevni život

Laserska korekcija vida pozitivno je iskustvo koje mijenja život i koje može poboljšati mnoge aspekte svakodnevnog života. Popis je beskrajan. Zamislite, na primjer, da ujutro možete otvoriti oči i pogledati budilicu, a da prije toga ne morate tapkati u potrazi za svojim naočalama. Nekima od osoba koje su prije nosile naočale je laserska korekcija vida pomogla i da poboljšaju svoje vozačke sposobnosti jer im je sada i periferni vid bolji.

O laserskoj korekciji vida piše dr. med., spec. oftalmolog Mirna Belovari

Riješite se dioptrije zauvijek, u poznatoj hrvatskoj Poliklinici Optical Express, koja je broj 1 u Europi za lasersku korekciju vida. Skinite dioptriju uz veliki popust ovog ljeta na sve metode laserske korekcije vida, a ako se odlučite na zahvat ovog srpnja, također imate priliku osvojiti putovanje u Madrid za dvoje. Više o postupku, ali i o cijenama i mogućnostima plaćanja, doznajte na web stranici Optical Express

 

 

Tekst: Mirna Belovari, dr. med., spec. oftalmolog, FEBO

Foto: Unsplash, Pexels, Optical Express

Učitati još
Zatvori