U ovim web shopovima možete pronaći sve što vam treba za kvalitetan trening kod kuće

U ovim web shopovima možete pronaći sve što vam treba za kvalitetan trening kod kuće

Bez obzira na to jeste li se tek odlučili posvetiti vježbanju ili vam samo jako nedostaje vaša teretana, sjecanje novih navika i rutina vježbanja kod kuće može biti zbunjujuće. Dodajte tome čimbenik stresa zbog pandemije, socijalnog distanciranja, obitelji s kojom ste trenutno nerazdvojni i posla koji se trudite obaviti od doma kako treba. Tada vježbanje kod kuće može postati još kompliciranije. Možda vam nedostaje i oprema za vježbanje na koju ste naviknuti ili ju želite imati. Srećom, to je jedan problem koji vam možemo pomoći riješiti.

Oprema za vježbanje dostupna je u ovim web shopovima

Srećom, postoji mnogo načina na koje možete započeti učinkovitu fitness rutinu iz udobnosti vlastitog doma, a ako vam nedostaje neka određena oprema onda imamo točno ono što vam treba. U nastavku možete vidjeti 13 online trgovina u kojima možete pronaći bilo koju vrstu fitness opreme koja bi vam mogla zatrebati za odraditi kvalitetan trening kod kuće. Također, pomoći će vam u održavanju forme ili u tome da promijenite svoje navike i zamijenite ih onim zdravijima sad dok možda imate malo više vremena nego inače.

NutrioFit

NutrioFit web trgovina osnovana je s idejom da se kupcima u Hrvatskoj prije svega ponude proizvodi koji garantiraju najbolji omjer cijene i kvalitete. U njihovoj ponudi možete naći fitness opremu i rekvizite za vježbanje, dodatke prehrani, odjeću i slično. Dostava se vrši na području cijele Hrvatske.

GymBeam

U GymBeam online trgovini možete naći sve što bi vam moglo zatrebati za uspješno održavanje zdravih navika i fitness načina života. U ponudi imaju sportsku opremu, dodatke prehrani, odjeću, kao i opremu za vježbanje kod kuće. Možete naći i mnoge recepte, te savjete vezano uz to kako vježbati u udobnosti vlastitog doma. Sve što poželite dostavit će vam na području cijele Hrvatske.

Fitness

Fitness je nositelj nagrade Best Buy i Qudal medalje koje dokazuju da nude najbolji omjer cijene i kvalitete za proizvode i opremu za sport. U njihovoj ponudi možete pronaći više od 2.600 proizvoda renomiranih svjetskih brendova. Svakodnevno vrše dostavu stotine paketa u sve gradove i otoke u Hrvatskoj te regiji.

Blue Gym

Blue Gym je tvrtka koja je osnovana 1990. godine i od samog početka svoju djelatnost razvija kroz organiziranje fitness klubova i trgovinu opremom za fitness. Cilj kojem oduvijek teže je zadovoljan klijent i prije svega prijateljski i korektan odnos prema svakom pojedincu. Posebno su ponosni na svoje uvijek dobro popunjeno skladište, kako tvrde, najveće u Hrvatskoj, pa i šire. Na jednom mjestu nude novu i rabljenu opremu, sve što je potrebno za opremanje fitness i sportskih klubova, za opremanje hotela i kućnih teretana. U stalnom su kontaktu s mnogim osobnim trenerima, te svakodnevno ponudu nadopunjavaju novim trenažerima u skladu sa suvremenim trendovima u kondicijskom treningu. Pri dobavi opreme posebno vode računa o kvaliteti i uporabljivosti. U ponudi ne žele imati ništa što i sami ne bi htjeli koristiti.

Bazzar

Fitness opremu možete naći i na Bazzaru. Radi se o najvećoj hrvatskoj web shop platformi putem koje kupujete od provjerenih prodavača. U njihovoj ponudi se nalaze najveći domaći i svjetski brendovi iz kategorija ljepote, njege, mode, uređenja doma, dječjeg i baby asortimana, kućanskih aparata, informatičke opreme. Tu je naravno i oprema za vježbanje te mnogih drugih proizvoda. Dostavu vrše na području cijele Hrvatske.

ShopBuilder

ShopBuilder je bodybuilding i fitness web trgovina. U njihovoj ponudi možete naći dodatke prehrani, sportsku opremu i sprave za vježbanje. Također, možete naći i savjete vezano uz prehranu i treninge. Nude vam povoljne cijene i brzu dostavu na području cijele Hrvatske.

Kineta Fitness

Brend Kineta postoji već 16 godina. Za svoje kupce, zahtijevaju i nude vrhunsku kvalitetu. Osim kvalitete Kineta Fitness vam nudi pristupačnu cijenu, kao i garanciju zadovoljstva. U širokom asortimanu nude kompletnu opremu za fitness, rekreaciju, funkcionalni trening, grupne programe, pilates i jogu te zaštitnu opremu. Njihove proizvode koriste brojni fitness centri, udruge i ustanove s kojima već godinama surađuju.

Pride

Pride je web shop u kojem ćete naći sve što trebate za treninge i rekreaciju tijekom slobodnog vremena. Tisuće različitih proizvoda jamstvo su kvalitete kao i velik broj lojalnih prijatelja i kupaca među kojima su brojni svjetski prvaci iz svih borilačkih sportova. Njihova namjera je učiniti vas ponosnima što koristite proizvode upravo iz njihove ponude. Dostavu vrše na području cijele Hrvatske.

Electronic Star

Electronic Star je web shop koji u svojoj ponudi ima proizvode poznatih brendova, od kojih neke nećete pronaći nigdje drugdje. Nude produljenu garanciju od tri godine na određene proizvode te sigurnost prilikom plaćanja karticom. Također, dostupna vam je njihova tehnička podrška u slučaju bilo kakvih nedoumica, a ako niste zadovoljni proizvodom, imate mogućnost povrata unutar 14 dana.

Rost Šport

Rost Šport je tvrtka s 28 godina tradicije u prodaji sportske opreme. Trenutno imaju sedam poslovnica u Zagrebu, Rijeci, Sl.Brodu i Koprivnici. Uz to imaju i webshop u kojem nude sportsku opremu, odjeću i obuću. Dostavu vrše na području cijele Hrvatske.

Hervis

Hervis je online trgovina za sportsku odjeću, sportske cipele i sprave. Nude ogroman izbor sportskih artikala za trčanje, fitness, biciklizam, planinarenje, kampiranje, alpsko skijanje i mnogo drugih vrsta sporta. Ljeti i zimi Hervis u poslovnici i internetskoj trgovini za svakog sportaša ima sve ono što mu je potrebno.

Zebra

Godine 2016. oblikovana je Zebra.hr, na temelju svih vrijednih znanja i skupljenih iskustava vlasnika. Kao online shopping centar Zebra objedinjuje širok spektar proizvoda i proces kupnje čini lakšim i bržim. Naziv Zebra otkriva njihovu ljubav prema životinjama, kretanju i prirodi. Dostavu vrše na području cijele Hrvatske.

Mall.hr

MALL.HR je nova web trgovina u Hrvatskoj. Tamo radi tim stručnjaka iz područja web trgovine koji su specijalizirani u tome da vam ponude izvrsno prodajno iskustvo te kvalitetnu i široku paletu artikala po povoljnim cijenama. Sigurna web kupnja i zadovoljstvo kupca uvijek su im na prvom mjestu. Pouzdana su web trgovina koja se uvijek trudi da web narudžba što je brže moguće pronađe put do vašeg doma. U njihovoj ponudi također možete naći i fitness opremu, a oni će vam, unutar Hrvatske, dostaviti sve što vam zatreba.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori