Najbolje anti-age kreme za okoloočno područje

Najbolje anti-age kreme za
okoloočno područje

@eleanorpendleton

Područje oko očiju posebno je osjetljivo pa beauty stručnjaci ne preporučuju uporabu hidratantne kreme koja se rabi na ostatku lica jer bi mogla biti preagresivna, već savjetuju korištenje kreme za okoloočno područje koja je nježnija prema tom izrazito tankom i osjetljivom djelu kože. Okoloočna krema nanosi se na čistu i suhu kožu oko očiju, a njezin je cilj obnoviti i osjetljivo područje, smanjiti natečenost kapaka, tamne podočnjake te ojačati tanku kožu. Naime, to je područje posebno osjetljivo jer su znakovi umora, iscrpljenosti i nedostatka vitamima prvo vidljivi na području oko očiju. Na tom se području prvo vide i znakovi starenja te prve bore, a kako bi se to barem malo usporilo, beauty stručnjaci usavršili su odlične formule koje nam dolaze u vidu krema za okoloočno područje koje su neizostavan dio svake kozmetičke torbice i beauty rutine.

Okoloočna krema: Bitan dio beauty rutine

Iako je izrazito važna prilikom njege lica, stručnjaci kažu kako je i dalje dovoljno neiskorištena jer je mnogi preskaču u svojoj rutini, nesvjesni zapravo kakve sve beneficije na kožu okoloočna krema ima, osobito kad su u pitanju njezina anti-age svojstva.

@laura.craffey

Kad je riječ o njezi područja oko očiju, mnogi prvo posežu za korektorima i puderima koji će prekriti tamne podočnjake. Da, dekorativni proizvodi definitivno trebaju pronaći svoje mjesto u kozmetičkoj torbici, no prije toga, još je bitnije posvetiti se potrazi za idealnim preparativnim proizvodima koji će istinski ukloniti ili smanjiti tamne krugove, mrlje, natečenost ili sitne bore. Taj zadatak ne zvuči nimalo jednostavno i lagano, no industrija ljepote toliko je usavršila formule da je danas na tržištu dostupna široka paleta proizvoda među kojima svatko može pronaći onaj idealan za sebe. Rezultati su brzo vidiljivi redovitom primjenom, a u nastavku donosimo nekoliko odličnih anti-age krema za okoloočno područje među kojima svatko može pronaći novi proizvod koji će mu postati omiljen beauty saveznik.

Učitati još
Zatvori