#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite premium članarinu u Biotrening Centru

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite premium
članarinu u Biotrening Centru

Bliži se ljeto i upravo sada kreće izgradnja onog što nam je dobro poznato kao ‘beach body’. Ulaže se u tretmane uljepšavanja, teretane i dvorane za vježbanje pune su žena i muškaraca, a planiraju se i posebni planovi prehrane. No, brinuti o sebi, svojoj formi i organizmu u cjelini, trebalo bi cijele godine, a to najbolje znaju iz popularnog zagrebačkog Biotreninga, centra zdravlja i tjelesne forme. Biotrening Centar je radom s brojnim hrvatskim sportskim reprezentacijama postao vodeća regionalna tvrtka u području kondicijskog treninga sportaša i rekreativaca, lokomotorne rehabilitacije, korporacijskog i zdravstvenog fitnesa te zdravstvenog turizma.

Ono što je posebnost Biotrening Centra jest uravnotežen sustav treninga prilagođen potrebama i životnom stilu svakog klijenta, neovisno o tome je li vrhunski sportaš ili rekreativac. Tako i vi možete dobiti jedan zaokružen pristup zdravijem i boljem načinu života, koji u slučaju Biotreninga uključuje dijagnostiku tjelesne forme, analizu sastava tijela, programirani trening, plan prehrane, psihološku pripremu i oporavak, kako biste sigurno i pouzdano došli do željenih rezultata.

Biotrening centar priključio se našem #OdbrojavamDo darivanju i odlučio razveseliti vas i vašu prijateljicu ili prijatelja paketom usluga, uz koje ćete i vi doživjeti zašto je Biotrening toliko različit u odnosu na druge. Sretni dobitnici će podijeliti:

  • tretman krioterapije u kriosauni
  • pregled fizioterapeuta i masažu
  • online trening (dijagnostika + tjedni plan i program)
  • online nutricionizam (savjetovanje i tjedni plan prehrane)
  • Premium članarinu u trajanju od mjesec dana

Nagradu je moguće iskoristiti do kraja godine.

Journal x Biotrening Centar giveaway

Igramo se na Journal.hr Facebook stranici, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti Journal.hr Facebook stranicu
  2. Pratiti Biotrening Centar Facebook stranicu
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti prijateljicu ili prijatelja s kojim biste podijelili nagradu

Giveaway traje do četvrtka, 04. lipnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Biotrening

Učitati još
Zatvori