#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite La Mer hidratantni balzam za tijelo

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite La Mer
hidratantni balzam za tijelo

Hidratacija je nešto na što moramo misliti u svako doba godine, neovisno o sezoni i godišnjem dobu. Ako još uvijek ima onih koji žive u uvjerenju da samo zimi koža može biti suha i/ili dehidrirana, definitivno su u krivu, jer koža bogata vlagom ideal je kojem težimo svakodnevno, pa čak i u ljetnim mjesecima kada ona prirodno gubi svoju hidratiziranost utjecajem sunca i ljetnih vrućina.

Pitanjem hidratacije, i to one dubinske, pozabavio se poznati kozmetički brend La Mer, koji je svojim zadovoljnim korisnicama osim fantastičnih krema za lice također odlučio ponuditi i nešto za tijelo. Jedan od najnovijih proizvoda za hidrataciju kože je La Mer Renewal Body Oil Balm koji se na tržištu pojavio početkom ove godine. Ovaj balzam osigurava hidrataciju i blistav sjaj za kožu tijela, a u prodaju dolazi kao nastavak linije Renewal Oil, koja je već iznjedrila sjajno njegujuće ulje za kožu lica.

La Mer Renewal Body Oil Balm

Iznimno luksuzna tekstura ovog uljnog balzama dubinski hidratizira kožu i ostavlja blistav sjaj bez osjećaja težine. Sadrži glavni sastojak svih LA Mer proizvoda, Miracle BrothTM, fermentirane morske alge i prirodna njegujuća ulja. Idealan je proizvod za suhu kožu tijela sklonu perutanju koju će pripremiti za ljetno otkrivanje. La Mer Renewal Body Oil Balm možete osvojiti i vi u našem #OdbrojavamDo giveawayu.

JOURNAL X LA MER GIVEAWAY

Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @lamer Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do srijede, 3. lipnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update članka: Dobitnica je @ivanamatokovic.

Foto: La Mer

Učitati još
Zatvori