Nude ruževi koji će najbolje istaknuti vaš preplanuli ten
Nude ruževi koji će najbolje istaknuti vaš preplanuli ten

Nude ruževi koji će najbolje
istaknuti vaš preplanuli ten

Pronaći savršenu nude nijansu ruža puno je teže nego što zvuči. Ako je nijansa pretamna, izgledat ćete kao da zapravo nosite smeđi ruž za usne. To nije nužno loše, međutim, u ovoj verziji to neće izgledati ni približno onako cool kao u 90-ima. S druge strane, ako je nijansa ruža presvijetla, sva toplina i boja će nestati s vašeg lica. Uspijete li naći pravu nude nijansu ruža za usne, postizanje željenog makeup looka bit će vam mnogo jednostavnije. Međutim, to bi sve moglo pasti u vodu onog trena kad nam ljeto pokuca na vrata. Naime, čim potamnite vaš nude ruž vam više ne pristaje onako kako bi trebao i kako ste naviknute. Savršen nude ruž učinit će vašu kožu živom, dodati blistavost očima i odgovarat će uz sve odjevne kombinacije i makeup lookove. No, kako odabrati najbolji kad postoje brojni nude ruževi na tržištu?

Nude ruževi u idealnim nijansama za ljeto

Ako ga pažljivo odaberete i pravilno primijenite, nude ruž za usne ima jedinstvenu sposobnost da uvijek odiše elegancijom. Jednako kako savršeni crveni ruž uvijek isijava glamur. Kako biste pronašli svoj savršeni ruž za usne i izbjegli beauty katastrofu, stručnjaci izdvajaju najbolje nude nijanse koje pristaju uz preplanuli ten.

U nastavku možete otkriti koji su nude ruževi najbolji za ljeto i na vama je samo da odaberete onaj koji vam se najviše sviđa za idealan makeup look u svako doba dana.

Chanel Rogue Coco Flash – Destination
Kevyn Aucoin The Matte Lip Colour – Uninterrupted
NARS SENSUAL SATINS – Rosecliff
HOURGLASS UNLOCKED SATIN CRÈME LIPSTICK – TIDE 302
 M.A.C Matte Lipstick – Velvet Teddy
Bobbi Brown Luxe Shine Intense – Bare Truth
Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick – Pillow Talk

Foto: Instagram (@cindymello, @cyrielleverstuyft), Look Fantastic, Space nk, Cult Beauty, Asos, Feel Unique

Učitati još
Zatvori