Novi serum koji brine o borama na mjestima o kojima možda ni ne razmišljate: vratu i dekolteu

Novi serum koji brine o borama na mjestima o kojima možda ni ne razmišljate: vratu i dekolteu

Koliko puta ste, kupujući novu kozmetiku za njegu, zapravo razmišljale o svom vratu i individualnoj njezi koju i on zaslužuje? Odgovor je, vjerojatno, vrlo rijetko, i to sasvim sigurno minimalno dok s izgledom kože na svom vratu, pa i dekolteu, niste imale ‘problema’.

Njega kože na ovom području doista nekako pada u drugi plan i događa se po inerciji, u čemu djelomičnog ‘krivca’ možemo tražiti i u suvremenoj beauty industriji. Pogledajte samo većinu marketinških kampanja za neke visoko profilirane beauty proizvode, kao i more njih novih koji tek trebaju osvojiti tržište. Reklame su komunikacijski i vizualno dominantno usmjerene ka licu, postizanju i održavanju mladenačkog tena, eliminiranju finih linija i bora… Vrat i dekolte definitivno nisu toliko ‘vruća tema’ u kontekstu ostvarenja modernog ideala ljepote, no zanimljivo je da će upravo te zone (baš poput, primjerice, naših ruku), jednog dana kada se pogledate u ogledalo pokazati najdrastičnije znakove starenja, a tada će već biti kasno da ih možete umanjiti ili ukloniti – barem ne kozmetikom.

Nekolicina brendova ipak je svjesna toga što se sve događa s našim vratom kroz godine i na vrijeme osmišljava inovativne kozmetičke proizvode za ciljanu njegu i prevenciju ubrzanog starenja kože na ovom području. Predvodnik inovacija koje će uskoro bez sumnje popratiti i drugi akteri beauty industrije je Dermalogica, koja je posljednje godine prisutstva na domaćem tržištu uložila ne samo u prodaju kozmetičkih preparata, već i u stvarnu edukaciju svojih klijenata i krajnjih korisnika, kako bismo u svakom trenutku i u svakoj životnoj dobi znale što se događa s našom kožom, koje greške možda radimo i koje dobre navike vrijedi usvojiti. Razvijanje pozitivnog odnosa prema svojoj koži dugoročna je strategija održavanja zdravog i mladolikog izgleda, a kako bismo se doista osjećale zdravo i mladoliko u svojoj koži, čak i kada neke nove godine pokucaju na vrata, sada je tu i ciljana njega za područje vrata i dekoltea: Neck Fit Contour Serum.

No, što se zapravo događa s vratom kroz godine i u procesu starenja?

Kada radimo, šetamo, vježbamo, jedemo, gledamo u mobitel; vrat je stalno u pokretu. Brojne su svakodnevne radnje koje ga potiču na ‘moving’, a kroz godine one rezultiraju horizontalnim i vertikalnim borama na njemu. Izostanak njege i neke loše prakse poput nekorištenja preparata sa zaštitnim faktorom na vratu i dekolteu, samo će još dodatno ubrzati promjene do kojih će prirodno doći ‘pod starije dane’, a to su ne samo naborana koža, već i dojam ovješenosti na vratu uslijed gubitka čvrstoće i elastičnosti, pa i hiperpigmentacijske mrlje na dekolteu uzrokovane štetnim UV zrakama.

Svojim novim proizvodom, Dermalogica nam zato skreće pozornost na ovo često zanemareno područje u svakodnevnoj beauty rutini i upoznaje nas s pravom malom beauty revolucijom.

Upoznajte i vi Dermalogica Neck Fit Contour Serum

Ako se pitate kome je ovaj serum namijenjen i ima li ga smisla koristiti ako već imate bore na području vrata i dekoltea, odgovori su: svima i apsolutno da. Neck Fit Contour Serum odgovara svim tipovima kože, a sjajno tretira upravo vrat na kojem su već vidljivi znakovi starenja, manji ili veći.

Među prvima, ovaj je serum isprobala naša poznata scenaristica i spisateljica Jelena Veljača, koja je ovaj novi hit proizvod iz Dermalogice testirala u posljednja 3 tjedna. Svoje dojmove s nama je podijelila u nastavku:

“Dekolte i vrat prvi odaju starenje kod žena, a ja inače obožavam nositi dekoltirane haljine, otkrivati ramena i leđa i ključne kosti. Kako se bližim četrdesetima, nekako sam se pribojavala da ću se morati pokrivati, zato sam bila presretna kad su iz Dermalogica labosa došli do ove genijalne kombinacije: seruma i rolera. 

Malo je reći da sam oduševljena proizvodom; dok radim svoj tretman, serum odmah zateže vrat i daje vidljivi lifting. Roler je skroz novo iskustvo za mene, ugodno mi hladi kožu i ne ostavlja ljepljiv trag. Već nakon ovih nekoliko tjedana, koža vrata i dekoltea mi je hidratiziranija i zategnutija.”

Nanosi se dvaput dnevno, u sklopu jutarnje i večernje beauty rutine, i to uz pomoć roll-on aplikatora koji ima masažni učinak i potiče cirkulaciju. Dermalogica otkriva o svom novom proizvodu da trenutačno podiže i zateže kožu vrata i dekoltea, a za one disciplinirane, tu su i dugoročni rezultati, jer serum redovitim korištenjem učvršćuje i jača tonus te s vremenom smanjuje bore i nepravilnosti.

Razloge njegove uspješnosti svakako treba tražiti u moćnom sastavu same formule; tu su zrna raži bogata arabinoksilanom, inovativni peptid palmitoil tripeptid-42 te ekstrakt tropske biljke rambutan. Njihov učinak na kožu – kojoj pomažu vratiti izgubljenu elastičnost i tonus – mjerljiv je s retinolskim tretmanima. Formuli je dodan antioksidansima bogat ekstrakt sjemenki grifonije, koji djeluju na slobodne radikale.

Uz Neck Fit Contour Serum Dermalogica je predstavila i Neck Fit Refining Masque koja je dostupna kroz tretmane u kozmetičkim salonima. Kombinacija ovih dvaju proizvoda uistinu daje najbolje rezultate za dosad toliko zanemareno područje vrata i dekoltea.

Neck Fit Contour Serum dostupan je OVDJE.

Foto: Dermalogica, Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori