Nova dnevna krema za lice koja u 3 tjedna čini stvarnu razliku

Nova dnevna krema za lice koja u 3
tjedna čini stvarnu razliku

Iako su 2020. i 2021. godina nakratko pritisnule pauzu na našu uobičajenu svakodnevicu i u velikoj joj mjeri promijenile naličje, svjetski beauty brendovi i dalje su nastavili uspješno poslovati i nadograđivati svoj portfolio proizvoda inovativnim i uzbudljivim novitetima. Vrijedi pritom istaknuti da je jednima to ipak polazilo za rukom bolje nego drugima, a među beauty brendovima koji su doživjeli dodatni procvat i boost prodaje definitivno su bili oni sa skincare predznakom. Njega kože u pandemijsko doba postala nam je bitnija no ikad i dok je make up privremeno pao u drugi plan, oslobodio se prostor (vremenski, sadržajni, financijski) za bolje upoznavanje s onim najboljim od preparativne kozmetike današnjice.

A u kategoriju najbolje preparative, sa svojim se proizvodima već godinama svrstava Dermalogica, brend koji je pandemijsko doba iskoristio ne samo da bi nam ponudio najbolju njegu u vrijeme izolacije (dok smo bili doma i intenzivno se posvećivali svojoj koži), već i da bi na tržište lansirao nove multifunkcionalne proizvode koji spremno prate životni tempo suvremenih žena i u jednoj formuli nude sve što nam treba, naročito onda kada se vratimo u svoj standardni žrvanj obaveza i nemamo vremena za duge i iscrpne beauty rutine s mnogo proizvoda.

Već smo vam pisale o Dermalogica Smart Response Serumu, istinskom game changeru koji daje pametan odgovor na potrebe vaše kože i s jednom jedinom formulom u stanju ju je hidratizirati, posvijetliti, ujednačiti, umiriti i učvrstiti – no tek onda kada je koži to doista potrebno i kada ona pošalje signale. Sada je tu još jedna inovacija vrijedna naše pozornosti, koja također osvaja svojim multidjelovanjem, a riječ je o Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer, novom članu BioLumin-C obitelji proizvoda s vitaminom C koji je poseban na mnogo razina.

Upoznajte Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer

Ovaj proizvod nedavno je stigao u Hrvatsku, a mi smo ga dobile priliku staviti na test i donijeti vam recenziju o njemu. No, prije nego što s vama podijelimo svoje dojmove, vrijedi istaknuti što Dermalogica kaže o svom novom skincare heroju:

“Nakon što smo zavoljeli BioLumin-C serum za posvjetljivanje kože i BioLumin-C serum za njegu područja oko očiju, pomlađujuća linija dobila je novog člana: BioLumin-C Gel Moisturizer. Snaga ultrastabilnog vitamina C – najpopularnijeg antioksidansa u njezi kože, te dubinska hidratacija hijalurona spojene su u dnevnoj kremi iznimno lagane i osvježavajuće teksture”.

Drugim riječima, u jednom proizvodu sada je okupljeno čak nekoliko učinaka, a možda najzanimljivije od svega je da se u istoj formuli nalaze i vitamin C i hijaluron koji, kao što zna biti običaj u kozmetici, ne isključuju jedno drugo, već se međusobno nadopunjuju.

Tako ovaj novi preparat, prema tvrdnjama Dermalogice, pomaže vratiti blistavost, ujednačiti ton kože i riješiti problem beživotnog tena, dok istovremeno i rješava problem dehidracije te čini kožu njegovanom i zdravom. Ako se nas pita, Dermalogica ponovno ima game changera, a kako nas se dojmilo isprobavanje nove formule, provjerite u nastavku.

Dojmovi korištenja novog Dermalogica skincare heroja

Sve što u sebi sadrži vitamin C uspije vrlo brzo pobuditi naš interes, jer smo upravo u proizvodima koji uključuju ovaj moćan sastojak prepoznale potencijal transformacije kože u kratkom vremenu. Kvalitetne i visoko stabilne formule s vitaminom C u stanju su proljepšati ten, ujednačiti sve boje na licu i nekako ga probuditi i izvana i iznutra, pa nas je brzo zaintrigirao BioLumin-C Gel Moisturizer, koji uz to i kvalitetno hidratizira kožu.

Primijetile smo da za vitaminom C, ali i hijaluronom najčešće posežemo upravo u ovim hladnim mjesecima jesenske i zimske sezone, kada koža uslijed vremenskih utjecaja još lakše gubi svoju hidrataciju, a zatim i svoj sjaj. Suh i beživotan ten teško ‘iz mrtvih’ podiže čak i najbolji make up i zato je ovih dana toliko bitno koži pružiti sve što joj treba.

BioLumin-C Gel Moisturizer počele smo koristiti kao što bismo i bilo koji drugi proizvod s vitaminom C, a to je dakle kao dio jutarnje beauty rutine, nakon čišćenja i toniranja lice. Dale smo mu vremena da prodjeluje, pa smo sada u 4. tjednu njegova korištenja.

Kao što mu i samo ime govori, ovaj novi preparat iz Dermalogica dolazi u gelastoj formuli. Tekstura je to koju jednostavno volite ili ne; mi joj inače i nismo baš sklone, no kod ovog gela se odmah primjećuje da se vrlo brzo upija i da pruža hidrataciju bez osjećaja težine na licu.

Dobra je vijest da se sjajno kombinira sa SPF proizvodom kojim smo ga popratile, a sve zajedno daje tako kvalitetnu podlogu za make up, da klasični primeri postaju stvar prošlosti.

Formula je općenito vrlo nježna i lagana, pa se ovdje radi o proizvodu s vitaminom C koju će moći koristiti širok spektar tipova kože; normalna, mješovita, zrela/prijevremeno ostarjela, dehidrirana, hiperpigmentirana, osjetljiva… Čak i ako vam je koža lako reaktivna i dosad ste nekako iz opreza zaobilazile vitamin C u svojoj skincare rutini, s ovim ga proizvodom komotno možete isprobati.

A što se tiče samih rezultata, koji će zanimati mnoge, ustrajnost je ključ uspjeha. Ne treba očekivati čudo preko noći, jer ovo je jedan od onih proizvoda koji vam kontinuiranim korištenjem kroz period od nekoliko tjedana tek počinje pokazivati svoj puni potencijal. Budite dosljedne s njegovim korištenjem, kao što smo bile i mi, i očekuju vas sjajni rezultati – doslovno i metaforički. Kod nas je taj ‘prijelomni trenutak’ nastupio oko trećeg tjedna korištenja, kada smo doista počele primjećivati prije/poslije razliku u vizualnom dojmu i kvaliteti kože. Vitamin C tu je definitivno odradio svoj dobro poznati posao, a hijaluron u formuli pobrinuo se za nahranjen i zaglađen ten.

Gdje nabaviti Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer?

Po cijeni od 515,00 kn Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer možete kupiti u DermaCare centrima i na dermacare.hr.

Učitati još
Zatvori