Poznata make up stručnjakinja otkriva tajne savršenog no make up looka

Poznata make up stručnjakinja otkriva
tajne savršenog no make up looka

https://www.instagram.com/p/B_an03WJHGY/?utm_source=ig_web_copy_link

Tijekom vrućih proljetnih i ljetnih dana svima nam je u interesu izgledati besprijekorno, ali bez puno šminke koja će nam dodatno zagušiti kožu. Srećom, poznata make up artistica Lisa Eldridge otkrila je kako postići onaj savršeni no make up look. Ona je vizažistica slavnih poput Victorie Beckham, Cindy Crawford i Keire Knightley koje su joj vjerne klijentice. Upravo zbog njezine stručnosti svi joj se oni rado vraćaju. U nastavku možete otkriti koje tajne stoje iza njezinog savršenog no make up looka koji ćete bez problema moći rekreirati i same kod kuće. Naime, ovi savjeti ne mogu biti jednostavniji.

Svi najvažniji koraci za no make up look prema Lisi Eldridge

Tajna leži u prihvaćanju vaše kože. Želite izjednačiti ton kože, ali ostaviti raznolikost boja. To ga čini vjerodostojnim i svježim, prema Lisi. Isprva trebate nanijeti podlogu. Nju nanesite samo na područja koja treba izjednačiti s ostatkom kože. Koristite čisti kist ili vlažnu spužvicu i prođite njima po cijelom licu kako se ne bi vidjeli prijelazi. Nakon toga nanesite rumenilo. Kremasto rumenilo idealno je za normalnu i suhu kožu, dok je tekuća tekstura rumenila prikladnija za masniju kožu. Lisa voli koristiti Stila Convertible Color Dual Lip and Cheek Cream za usne i obraze ili Daniel Sandler Watercolour Fluid Blusher. Izaberite nijansu koja oponaša boju na vašim obrazima kad pocrnite. Ako imate prirodno rumene obraze, preskočite nanošenje rumenila, a ako to nije slučaj, nanesite ga na jagodice i dobro blendajte.

Nakon rumenila slijedi highlighter. Lisa preferira tekuće i kremaste verzije proizvoda. Izbjegavajte šljokice ili metallic highlightere. Odaberite nijansu koja se stapa s vašim tonom kože i nanesite ga na vrh jagodica, središte nosa i gornju usnu. Nakon toga potrebno je nanijeti korektor. Upotrijebite proizvod s dobrim prekrivanjem tako da ne morate nanositi veliku količinu. Nanesite ga na ona područja lica na koja pada sjena – primjerice ispod očiju.

https://www.instagram.com/p/B4uQgGRljLY/?utm_source=ig_web_copy_link

Na kapcima upotrijebite proizvod koji izjednačava ton kože, ali ne izgleda kao da nosite šminku. Lisa preporučuje Perricone MD No Makeup sjenilo, ali možete koristiti i rijetko, reflektirajuće ili kremasto sjenilo, poput MAC Pro Longwear Paint Pot u nijansi Groundwork. Izbjegavajte bilo što sa šljokicama i sjajem. Potom uvinite trepavice uvijačem i nanesite definirajuću maskaru koja izgleda prirodno. Lisa preporučuje DHC Perfect Pro Double Protection maskaru.

Ako vaše usne već imaju boju, malo balzama i olovke za usne učinit će trik. Ako imate blijede usne i želite pojačati boju, Lisa preporučuje da za definiranje upotrijebite rumenilo koje ste koristili za obraze i malu količinu olovke.

Lisin top savjet

Rubove svog rumenila i highlightera blendajte kistom kojim ste nanosile podlogu, a koji bi trebao sadržavati malo ostataka proizvoda. Taj korak cjelokupni look čini besprijekornim. Vaša podloga, rumenilo i highlighter trebali bi biti u potpunoj sinergiji, tako da ne možete vidjeti gdje jedno završava, a drugo počinje. U nastavku možete vidjeti koji su Lisini top proizvodi za no make up look i gdje ih možete nabaviti.

Stila Convertible Colour Dual Lip and Cheek Cream
MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot, u nijansi Groundwork
Perricone MD No Make-Up Eyeshadow

Foto: Instagram, Feel Unique, Look Fantastic, Perricone MD

Učitati još
Zatvori