Prirodno dobra kozmetika za njegu tijela ove zime

Prirodno dobra kozmetika za
njegu tijela ove zime

Ove godine, više no ikad, postali smo svjesni svih onih velikih i naoko malih stvari na koje dosad možda ni nismo obraćali toliku pozornost.

2020. godina, definitivno je bila godina učenja i promjena, a njih smo odlučili uvesti i u svoju svakodnevicu, mnogo pažljivije birajući proizvode koje na dnevnoj bazi nosimo i koristimo. Imajući na umu da imamo samo jedan planet koji ostavljamo nadolazećim generacijama, naši odlasci u shopping postali su savjesniji, a razmišljanje o tome što ćemo doista kupiti sada je bitno kvalitetnije i kompleksnije.

Živjeti održivije, a opet uživati u kvaliteti svih proizvoda koje volimo ili imamo naviku koristiti, na prvu se čini kao izazov, no u tome nam sve više pomažu i naši omiljeni brendovi. Primjera radi, NIVEA je uspjela u svojoj namjeri da nam ove zime osigura i efikasnu njegu kože i prirodno dobre formule pohranjene u recyclable pakiranjima. Novost koju nam predstavlja ova poznata tvrtka, u biti je proširenje njene jako dobro prihvaćene Naturally Good linije, koja je dosad uključivala 100% transparentnu njegu lica s dnevnom i noćnom kremom, mlijekom za čišćenje i tonikom za lice, a sada je tu i njena 100% transparentna njega tijela!

NIVEA Naturally Good losioni za tijelo

Ona donosi Naturally Good losione za tijelo, za kojima ćete ne samo rado posegnuti na policama trgovina i drogerija, već ćete isto tako uživati i u učincima njihove njege – lijepoj, baršunasto mekoj i dubinski hidratiziranoj koži što je, priznat ćemo si svi, svojevrsna borba koju sve mi žene vodimo u zimskim mjesecima, pitajući se kako efikasno spriječiti i riješiti dehidraciju, napetost i perutanje.

Zašto su NIVEA Naturally Good losioni za tijelo prirodno dobar izbor za svaku od nas?

Kada je predstavljala svoje prve Naturally Good proizvode ranije ove godine, NIVEA nas je već oduševila svježim i pozitivnijim pristupom potrošačicama, utoliko što je vrlo transparentno iskomunicirala što se točno nalazi u formulama njenih novih proizvoda.

U slučaju novih Naturally Good losiona za tijelo, priča je gotovo identična, pa nam NIVEA tako otkriva podatak kako formula ovih losiona sadrži 98% sastojaka prirodnog, organskog podrijetla (osim toga su i potpuno veganski), dok je preostalih 2% sastojaka ovdje kako bi osiguralo stabilnost i sigurnost formule koju nanosimo na kožu.

Još jedan highlight ovog lansiranja svakako je činjenica da su Naturally Good losioni pakirani u posebnoj ambalaži sa 50% manje plastike (i bez mikroplastike) u odnosu na druge, standardne ambalaže koje susrećemo na policama trgovina, pa se zahvaljujući ovoj inovaciji losioni mogu istisnuti i koristiti doslovno do posljednje kapi. Naravno, ambalažu se po završetku korištenja losiona može i reciklirati!

Losioni za tijelo koje Hrvatice već obožavaju

NIVEA Naturally Good losioni za tijelo definitivno imaju onu ‘feel good’ priču u smjeru koje se i same želimo kretati kada razmišljamo o održivosti, pa su definitivno odličan izbor za samo osobne njege na kraju ove neobične i, rekle bismo, lude godine koja je na izmaku. Ako se i vi želite počastiti sjajnim i pažljivo osmišljenim proizvodom za kvalitetnu njegu kože ove zime, birati možete između ova 3 losiona, koja već uživaju niz pozitivnih recenzija zadovoljnih korisnica:

Naturally Good Aloe Vera losion za tijelo

Ovaj losion sadrži 100 % prirodnu aloe veru, kraljicu ljekovitih biljaka. Namijenjen je ljudima s normalnom ili suhom kožom te dubinski hidratizira kožu i štiti je od isušivanja.

Naturally Good Zob losion za tijelo

Formula s prirodnom zobi idealna je za suhu i vrlo suhu kožu, kao i kožu sklonu iritacijama. Losion sadrži 100% prirodnu zob koja za cilj ima umirivanje upale i iritacije. Potpuno veganska, biorazgradiva formula pruža 48 sati hidratacije.

Naturally Good Avokado losion za tijelo

Avokado losion za tijelo također je odličan za suhu kožu te je poznat po svojim obnavljajućim svojstvima. Sadrži 100% prirodni avokado.

Više detalja o NIVEA Naturally Good losiona za tijelo doznajte ovdje, a nabaviti ih možete u drogerijama BIPA i dm, velikim supermarketima Konzum, Plodine i Spar te u online trgovinama web partnera.

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori