Nekoliko proizvoda uz koje će obrve izgledati zaista besprijekorno

Nekoliko proizvoda uz koje će obrve
izgledati zaista besprijekorno

proizvodi za obrve
@jeannedamas

Posljednjih nekoliko godina velika pozornost pridodana je obrvama. Prošla su vremena “ravnih crta” umjesto obrva, a Cara Delevingne u prvi je plan stavila guste, raščupane obrve. Proizvodi za obrve postali su neizostavan dio asortimana gotovo svakog kozmetičkog brenda, a u moru proizvoda, teško je odabrati idealan za vlastite obrve. Gel, sjenilo, maskara za obrve, olovka s četkicom… Izbora je uistinu mnogo i potrebno je malo testiranje kako bi pronašli ono što savršeno odgovara vašem obliku lica i obrvama.

Prirodno je najljepše

Ako ste sretnica koja prirodno ima guste obrve, možete koristiti tek prozirni gel ili četicu kojima ćete ih začešljati. Važno je naglasiti kako je vrijeme pretjeranog crtanja i nadopunjavanja obrva – iza nas. Dovoljno je tek dopuniti pokoju “rupu” ili nedostatak te ih pustiti da budu prirodne jer takve su uistinu najljepše.

proizvodi za obrve
@jeannedamas

Ako još uvijek niste sigurni koji oblik obrva je idealan za vaš oblik lica, najbolja je ideja posavjetovati se s kozmetičarkom, a svojim savjetima može vam pomoći i u izboru idealnog pribora za oblikovanje obrva. Ako želite precizno popunjene obrve, odaberite olovku. Sjenila će odlično funkcionirati ako želite prirodniji i trajniji look, dok su gelovi izrazito praktični jer se s njima vrlo lako može kreirati ujednačen izbor obrva. Ako još nemate favorita, obratite pozornost na deset odličnih proizvoda koje smo izdvojili.

Učitati još
Zatvori