Izdržljivi puderi koji uvijek stvaraju besprijekoran izgled

Izdržljivi puderi koji uvijek
stvaraju besprijekoran izgled

Početak svakog make up looka nalazi se na u dobroj podlozi. Kako bi kreirali onaj besprijekorni efekt na koži posegnut ćemo za omiljenim puderom koji istovremeno prekriva sve nedostatke, ali i stvara prirodan izgled. Od tekućih formula koji se lako nanose do raskošne kremaste teksture i toniranih krema koje istovremeno donose blago prekrivanje i njegu, ponuda beauty kuća i drogerijskih brendova donosi bezbroj različitih opcija među kojima ćemo isprobati baš sve kako bih pronašli onaj savršeni puder.

I dok će veliki broj pudera biti odličan izbor za svaki dan kad u bočici pudera tražimo lagano do srednje prekrivanje, za sve one posebne prilike koje će ostati zabilježene na bezbroj fotografija, tražit ćemo najizdržljiviji puder koji će potrajati satima i izgledati odlično uživo i na fotografijama.

ZA EFEKT BESPRIJEKORNOG TENA UŽIVO I NA FOTOGRAFIJAMA

U odabiru pudera za posebne prilike koji će stvoriti efekt besprijekornog efekt uživo, ali i na fotografijama uvijek je važno izbjegavati one koji sadrže čestice u kojima će se svjetlost reflektirati na fotografijama u obliku nimalo laskavog flashbacka. Najčešće, puderi koje je uvijek dobro izbjegavati su mineralni puderi i puderi s visokim zaštitnim faktorom koji su sebi sadrže sitne čestice silicijima i srebra odnosno cinkovog oksida i titanovog dioksida kad je riječ o puderima sa zaštitnim faktorom. Iako će uživo izgledati odlično, fotografiranje uz flash otkrit će te sitne čestice, a rezultat će biti bijele mrlje ili takozvani moon face efekt. Kako bi izbjegli bijele mrlje na fotografijama, osobito kada je riječ o posebnim prilikama čije ćemo fotografije čuvati zauvijek, sve što trebate je odabrati dobar puder. Iako se čini kao zahtjevan zadatak, u nastavku izdvojili smo pet pudera na koje uvijek možete računati.

TOP PET FOTOGENIČNIH PUDERA

Izdržljivi, lagani na koži i moćni kada je prekrivanje svih onih sitnih nedostataka i stvaranju efekt besprijekornog tena u pitanju, ovo su najbolji fotogenični puderi na koje uvijek možete računati.

GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Beauty insajderi svoj favorit među puderima za sve one prilike kada želimo besprijekoran izgled koji će potrajati satima već su pronašli u odličnom puderu brenda Giorgio Armani Beauty. Zbog kombinacije nevjerojatne izdržljivosti, fotogeničnosti i besprijekornog završnog efekta Luminous Silk Foundation danas je jedan od kultnih make up proizvoda s kojim ne možete pogriješiti i na koji možete računati čak i kad su one najposebnije prilike u pitanju.

MARC JACOBS RE(MARC)ABLE FULL COVERAGE FOUNDATION CONCENTRATE

Marc Jacobs Beauty Re(marc)able Full Cover Foundation Concentrate

Marc Jacobs Beauty proizvodi donose luksuzni make up u njegovom najboljem izdanju. Jedan od najboljih u trenutnoj ponudi bez sumnje je Re(marc)able Full Cover Foundation Concentrate koji donosi esenciju svakog dobrog tekućeg pudera u vrlo intenzivnoj, ali još uvijek laganoj formuli koja će izgledati nevjerojatno dobro na svakoj koži, kako uživo, tako i na fotografijama.

L’OREAL PARIS TRUE MATCH FOUNDATION

L’Oreal Paris True Match

Iako je na beauty sceni već nekoliko godina tijekom kojih se pojavilo pregršt novih pudera koji su obećavali isto ili čak više, L’Oreal Paris True Match još uvijek je jedan od najboljih pudera koji možete pronaći na policama najbliže drogerije, osobito ako tražite puder koji će izgledati jednako dobro uživo i na fotografijama. U pregršt različitih nijansi među kojima će svatko pronaći svoj true match, L’Oreal Paris puder kojeg obožava na stotine tisuća žena diljem svijeta prilagođava se ne samo nijansi naše kože,  već i njezinoj teksturi zbog čega stvara make up podlogu prirodnog izgleda i s efektom ujednačnog tena.

MAKE UP FOREVER ULTRA HD FOUNDATION

Make Up Forever Ultra HD

Raskošna kremasta tekstura i hidratantna formula spojile su se u jednom od najpopularnijih pudera danas – Make Up Forever Ultra HD tekućem puderu kojeg, čini se, obožavaju baš svi koji su ga isprobali. Bez cakey izgleda, Make Up Forever puder donosi savršeno prekrivanje zbog čega se istaknuo i kao jedan od red carpet make up favorita brojnih hollywoodskih zvijezda.

NARS ALL DAY LUMINOUS FOUNDATION

NARS Cosmetics All Day Luminous Foundation

Tekući puder koji će bez ponovnog nanošenja i popravaka potrajati cijeli dan i pritom izgledati odlično – NARS Cosmetics All Day Luminous Foundation je siguran izbor. Njegova posebnost je da osim prekrivanja svih sitnih nedostataka, donosi onaj decentni, prirodni sjaj koji će stvoriti efekt savršenog tena i uživo i na fotografijama.

Foto: Intagram, Giorgio Armani, L’Oreal Paris, Make Up Forever, Marc Jacobs Beauty, NARS Cosmestics

Učitati još
Zatvori