Moćni anti-age serum kojeg beauty entuzijasti diljem svijeta nazivaju čudotvorcem

Moćni anti-age serum kojeg beauty entuzijasti diljem svijeta nazivaju čudotvorcem

Kad su u pitanju anti-age proizvodi, postoji nekoliko sastojaka koji su doista učinkoviti u zaglađivanju finih linija i bora. Ipak, retinol je vjerojatno najpopularniji sastojak. Naime, znanstveno je dokazano da ovaj derivat vitamina A povećava proizvodnju kolagena i izmjenu stanica, a istovremeno uklanja oštećene vanjske slojeve kože. Rezultat je glatka koža i mladenački izgled. Ako želite dodati proizvod na bazi retinola u svoju svakodnevnu beauty rutinu, Murad Retinol Youth Renewal Serum je ‘it’ proizvod u koji se isplati uložiti. Ne samo zato što je to broj jedan proizvod formuliran s retinolom u SAD-u, nego zato što ima stotine recenzija od pet zvjezdica. Naime, kupci su ga nazvali ‘čudotvorcem’ zahvaljujući njegovoj sposobnosti da umanji izgled bora za samo nekoliko tjedana. Međutim, imajte na umu da se trudnicama i dojiljama ne preporuča korištenje proizvoda koji sadrže retinol.

Murad Retinol Youth Renewal Serum će doslovno izbrisati bore s vašeg lica

Iako mnogi proizvodi s retinolom mogu učiniti vašu kožu osjetljivijom na svjetlost i sunčeve zrake te ih je preporučljivo koristiti tijekom noći, Murad Retinol Youth Renewal Serum je dovoljno nježan da se može koristiti i ujutro i navečer. Budući da je prožet hidratantnim sastojcima poput hijaluronske kiseline i ekstrakta cvijeta svercije, on neće isušiti vašu kožu.

Tijekom kliničkog ispitivanja, 93 posto korisnika primijetilo je smanjenje finih linija i bora. 98 posto korisnika istanulo je da im je koža glađa, a 85 posto je primijetilo da im je koža sjajnija. Svi ovi rezultati bili su vidljivi nakon samo dva tjedna korištenja proizvoda. U roku od nekoliko tjedana, njihove bore bile su izbrisane. Ne prikrivene, nego kao da nikada nisu ni postojale. Isto tako tvrde da im je cjelokupni ten bio bolji. Neki korisnici također tvrde da im je nakon mnogo godina borbe s ožiljcima od akni i finim linijama, ovaj proizvod vratio vitalnost koži lica. Mnogi bi ga preporučili svakome tko želi postići onaj mladenački sjaj.

Lako je postići odlične rezultate uz savršeni proizvod

Iako vam njegova cijena od 75 funti možda zvuči pretjerano, serum je još uvijek jeftiniji od mnogih drugih proizvoda koji sadrže retinol. Isto tako, mnogi obožavatelji ovog proizvoda kažu da je dovoljna sasvim mala količina seruma da biste postigli nevjerojatne rezultate. S obzirom na to da ovaj anti-age serum uvjerava ljude u to da misle da su mlađi nego što zapravo jesu, čini se da vrijedi u njega i uložiti.

Murad Retinol Youth Renewal Serum možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori