Može li jedna maska za lice napraviti toliko čudo?

Može li jedna maska za lice
napraviti toliko čudo?

Objavu dijeli GELCREAM (@gelcream)

Dijeli li nas od besprijekorne kože tek nekoliko minuta? Mit je to koji najčešće ne drži vodu, jer dovesti kožu u njeno najbolje stanje uistinu je proces koji traje i podrazumijeva niz elemenata, od zdrave i balansirane prehrane, preko redovite konzumacije vode, pa sve do odgovarajuće njege lica. A kada još ne bismo bili svakodnevno izloženi stresu i raznim agresivnim učincima iz okoliša, tek onda bismo mogli govoriti o savršenoj koži lišenoj nesavršenosti.

No, svako malo na tržištu se i dalje pojavljuju kozmetički preparati koji obećavaju brze, instant i blitz rezultate kojima se nitko nije nadao. Marketing je to koji se za mnoge brendove isplatio, no dugoročno gledano, sa svojim će proizvodima uspjeti samo oni čiji kozmetički preparati doista opravdavaju hype koji se oko njih stvara.

Sve je ovo uvod za jedan novi beauty proizvod koji se pojavio na sceni i koji na više razina izaziva pozornost beauty publike. Vrijeme je da upoznate brend Hanacure i njegovu masku za lice o kojoj posljednjih tjedana Instagram doslovno bruji.

Hanacure All-In-One Facial Mask

Za All-In-One Facial Mask kozmetičkog brenda Hanacure, saznali smo preko Instagram profila Gel Cream, koji je podijelio svoje impresije o ovoj maski. Južna Koreja, znate i sami, već je neko vrijeme inkubator najinovativnijih rješenja u njezi kože, a blistav i mladoliki ten koji pršti od zdravlja ideal je koji se postiže na ovaj ili onaj način. Zato je upravo Koreja odabrana za nastanak ove kozmetičke linije, koja je stvorena u jednom od vodećih korejskih laboratorija, iz uvjerenja da bismo svi trebali izgraditi svoju beauty rutinu s proizvodima koji su efektivni i vrijedni našeg vremena i novca.

Objavu dijeli Jayme Cyk (@jaycyk)

Je li All-In-One Facial Mask taj proizvod? Njegovi izumitelji rekli bi – svakako. Sa svojim 20-godišnjim iskustvom u njezi kože, reinterpretirali su tradicionalno kompleksan sistem njege kože, kako bi ga prilagodili modernom stilu života, a riješiti se kompliciranog procesa beauty rutine, značilo je razviti jednu formulu toliko dobru, da će zamijeniti brojne korake u našoj svakodnevnoj njezi. All-In-One Facial Mask danas donosi transformativno iskustvo kože u samo 30 minuta. CO2 OctoLift™, patent je koji po nanošenju maske na lice pročišćava, učvršćuje, posvjetljuje i konturira kožu, istovremeno umanjujući pojavu bora. Novi, mladenački izgled koji se dobiva u pola sata, mnogi su opisali kao novu kožu, a maska je prema izjavama mnogih dramatično tranformirala ten u tako kratkom roku. Inovativna anti-age tehnologija omogućuje još bolje rezultate ako se kontinuirano koristi, navode iz brenda.

Hanacure All-In-One Facial Mask dolazi s Lifting Serum ampulom, posudicom s gelom, kistom i aplikatorom. Može se nabaviti pojedinačno pakiranje ili cijeli set. Nakon što se nanese na kožu, dolazi onaj dio koji je vrijedan Instagram fotke, jer sama formula s vremenom kao da puca na koži i dobiva se efekt pukotina, koji su mnogi opisali kao zombi izgled. Nakon ispiranja maske, koža je lagano crvena, no između 10 minuta do pola sata smiruje se i onda se najbolje mogu vidjeti rezultati. Otvoren je i Instagram profil @hanacureeffect, na kojem možete vidjeti kako su drugi zadovoljni postignutim. Više o samoj maski doznati možete ovdje.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori