Model Iris Cekuš u kampanji zagrebačke Poliklinike Milojević

Model Iris Cekuš u kampanji
zagrebačke Poliklinike Milojević

Iris-Cekuš-i-Woody-1

Iris Cekuš, internacionalna modeling zvijezda, podrijetlom iz Zagreba, u novoj je kampanji Poliklinike Milojević predstavila svoju savršenu figuru za ovogodišnji odmor, ali i poslovne izazove. Naravno, svaki oblik tijela je sam po sebi pravi oblik za uživanje na plaži, no Iris je željela neinvazivnim tretmanom zaokružiti formu koju je postigla pravilnom prehranom i tjelovježbom.

Iris Cekuš i Woody za polikliniku Milojević

„Predivna Iris najbolji je primjer kako se lako i bezbolno možete približiti vlastitom idealu. Neke sitnice jednostavno se ne mogu samostalno ničime ukloniti, ali zato Med Contour Multipower može bezopasno ukloniti sve što vas ne čini potpuno sretnima u pogledu izgleda.“ – izjavio je dr. Nikola Milojević.

Iris-Cekuš-i-Woody-2

Kao završni finiš besprijekornog izgleda, za frizuru se pobrinuo Mijo Majhen, šminku je izvela Sanja Hrstić Kuterovac, stilistica na setu bila je Doris Fatur, a fotografije je snimila Maja Kljaić. Najneobičniji sudionik kampanje bio je onaj četveronožni – engleski buldog Woody – koji je modelu bio odlična debeljuškasta pratnja na fotografijama.

„Ovo snimanje je bilo izrazito zabavno, a drago mi je da sam mogla predstaviti uređaj koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju za nekirurško oblikovanje tijela, smanjenje masnih nakupina, uklanjanje celulita te zatezanje kože lica i tijela. Rezultati tretmana bili su odmah vidljivi i nije mi trebala priprema ni vrijeme za oporavak, što mi je važno jer ga nemam previše između čestih putovanja, a slobodno vrijeme čuvam za supruga i kćeri.“. – izjavila je Iris Cekuš.

Učitati još
Zatvori