Niti auto ne kupujemo bez drugog mišljenja, nemojmo onda ni zdravlje prepustiti slučaju

Niti auto ne kupujemo bez drugog mišljenja, nemojmo onda ni zdravlje prepustiti slučaju

Neka vaše zdravlje bude u najboljim rukama, a vaš san miran uz Croatia dopunsko zdravstveno osiguranje

Bez obzira na to kupujemo li auto, biramo li sportski klub u koji ćemo upisati dijete ili tražimo idealno mjesto za obiteljsko druženje, gotovo uvijek tražimo mišljenje drugih. Ništa ne prepuštamo slučaju i ne odlučujemo na brzinu, a takav način, osim što je poželjan, svakako je i preporučljiv, naročito ako je riječ o zdravlju. Zato vam Croatia osiguranje uz ugovaranje police dopunskog zdravstvenog osiguranja pruža mogućnost da zatražite profesionalno liječničko mišljenje putem jedinstvene usluge Diagnose.me.  

Kako do mišljenja svjetskih stručnjaka? 

Ako ugovorite policu Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja putem web shopa CO-a ili telefonom u razdoblju od 1. do 28. veljače, ostvarit ćete pravo i na posebnu pogodnost Diagnose.me, odnosno online konzultacije s vrhunskim liječnicima iz cijelog svijeta. Ništa ne prepustite slučaju te se oslonite i na drugo profesionalno liječničko mišljenje, i to jednog liječnika specijalista ili subspecijalista, koje služi vama i vašem liječniku za donošenje odluke o dijagnozi i liječenju. Konzultirati se možete za dva različita zdravstvena stanja koja su prvi put dijagnosticirana od trenutka kada ste ugovorili dopunsko zdravstveno osiguranje, a liječnička mišljenja mogu se zatražiti u prvoj godini dopunskog zdravstvenog osiguranja. 

Što je Diagnose.me? 

Ova online platforma sa sjedištem u Nizozemskoj, koja se koristi u 55 zemalja diljem svijeta, okuplja svjetski poznate medicinske stručnjake iz 35 država. Pomoću usluge Diagnose.me klijenti mogu poslati svoju medicinsku dokumentaciju, uključujući i medicinske snimke poput MRI-a i CT-a te od liječnika dobiti detaljan izvještaj, a po potrebi i konzultacije. Vodeći se dugogodišnjom brigom o vašem zdravlju i dobrobiti, Croatia osiguranje se pobrinulo da i vama pruži pravo na ovu iznimnu pogodnost.  

Jednostavnost kao standard  

Pogodnost Diagnose.me su jednostavnost i lakoća korištenja. Za korištenje ove usluge posjetite stranicu Diagnose.me, prijavite se, opišite svoj zdravstveni problem i priložite sve svoje medicinske podatke, uključujući i snimke MRI-a i CT-a. Na temelju vaših podataka medicinski tim Diagnose.me odabrat će najprikladnije stručnjake upravo za vaš zdravstveni problem. Detaljno i sveobuhvatno izvješće primit ćete u roku od najviše sedam radnih dana nakon završetka prijenosa podataka. Zatim i sami možete online postavljati dodatna pitanja odabranom liječniku. 

CO uvijek nudi više 

Diagnose.me je svakako sjajna prilika za dodatnu brigu o zdravlju, međutim, pravo je jamstvo vaše sigurnosti u vašem dopunskom zdravstvenom osiguranju. Neka vaše zdravlje bude u najboljim rukama, a vaš san miran uz Croatia dopunsko zdravstveno osiguranje. Ugovorite svoju policu i ostvarite potpuno pokriće lijekova s dopunske B-liste u prvoj godini osiguranja*, digitalnu iskaznicu dopunskog osiguranja putem mobilne aplikacije Moja Croatia, niz popusta na proizvode i usluge u program pogodnosti Dobra prilika, popust od 20 posto** na usluge u Croatia Poliklinikama u Zagrebu, Koprivnici, Splitu i Puli te 10 posto popusta za online ugovaranje.

* Dva pakiranja svakog lijeka s dopunske liste lijekova (B-liste) po nezaštićenom imenu lijeka u prvoj osigurateljnoj godini. 

** Popust se ne primjenjuje na akcijske pakete ili ponude te na usluge estetske medicine i usluge koje odrađuju vanjski suradnici.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori