Proizvodi za kosu mirisni poput najfinijih parfema

Proizvodi za kosu mirisni poput
najfinijih parfema

mirisna kosa
@negin_mirsalehi

Govoreći o ljepoti i rutini vezanoj za njegu kose, ponekad nema boljeg osjećaja od tog kad netko uputi kompliment vezan za lijepu, nahranjenu te, posljednje, ali ne i manje važno, mirisnu kosu. Upravo je miris naše najjače osjetilo, a i on je ono nešto po čemu često pamtimo osobu te nam se time ureže u sjećanje. Upravo iz tog razloga, mirisna je kosa velika prednost, a i izvrsno utječe na samopozdanje. U potrazi i pri kupnji savršenog proizvoda s kojima ćemo ostvariti vlastiti #hairgoals prednost uvijek, naravno, dajemo hranjivim formulama koje će njegovati kosu, nahraniti je potrebnim vitaminima te je napraviti toliko zdravom da i na van puca od zdravlja. Nije nimalo lagan zadatak pronaći proizvod koji će zadovoljiti svaki “zahtjev”, no zahvaljujući bogatoj ponudi kozmetičkih proizvoda i stalnim beauty novitetima na tržištu, taj zadatak postaje sve jednostavniji.

Mirisna kosa za apsolutni #hairgoals

Ovog smo se puta “bacili” u potragu za proizvodima za kosu s kojima će kosa biti zdrava i njegovana, no istovremeno divno mirisati. Zaista, nema boljeg osjećaja niti boosta na samopouzdanje kad iz stana izađemo s kosom koja je bujna, glatka te pritom divno miriši.

mirisna kosa

U ponudi je sve veći broj proizvoda za kosu koji zadovoljavaju kriterije za zdravu i njegovanu kosu, a pritom toliko opojno mirišu da parfem ponekad jednostavno nije potreban! Dodatan plus kod ovakvih proizvoda je i taj što, čak i kod kućnog tretmana, možemo dobiti onaj divan i umirujuć osjećaj, barem približan onome kad izađemo iz frizerskog salona.

Preporuka

Zatvori