Messy kućne frizure uz koje ćete se bez problema prepustiti vikend odmoru

Messy kućne frizure uz koje ćete se bez
problema prepustiti vikend odmoru

https://www.instagram.com/p/BxP_crwgIBK/?utm_source=ig_web_copy_link

Messy frizure su zabavne, trendy i jednostavne za napraviti, pa zašto ih ne nositi? Ovakve frizure se mogu nositi čak i za posebne prigode unutar određenih stilova, ali odlične su i za izležavanje kod kuće. Osim toga, danas više definitivno nije moderno to da vaša frizura izgleda kao da ste ju satima slagale, kao niti to da je svaka dlaka na svom mjestu, nego je poželjan onaj privlačni look bez puno uloženog truda. Neuredne frizure stvaraju iluziju da stylinga nema, a izgledaju slatko unatoč njihovoj nesavršenosti.

Prepustite se messy svijetu frizura

Kad se radi o kosi, svaka vrsta frizure ima svoju messy verziju. Možete se odluđiti za neurednu punđu ili visoki rep. Pletenice isto nisu loša opcija, izgledaju stylish, a vi ne ostajete zakinute za udobnost i praktičnost jer vam kosa ne smeta na licu. Polupodignuta kosa isto je super opcija. Popularne messy punđe i druge neuredne frizure nisu nimalo komplicirane. U nastavku možete vidjeti najbolje koje će vas sve frizure inspirirati na opuštanje ovaj vikend.

Pletenice su uvijek dobar izbor

Mogu biti napravljene od cijele kose ili pak samo malog pramena, pa vam dozvoljavaju jako puno slobode. Upotrijebite svoju maštu i kreativnost sve dok ne nađete svoju idealnu kombinaciju. Hoće li to biti jedna pletenica ili više njih, a možda čak i pletenica koja će postati punđa – samo nebo je granica. Ovaj ženstveni detalj pristaje baš svima.

https://www.instagram.com/p/B9HwtCXqOGk/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B8hOED8qTSq/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B6yRL78qYN6/?utm_source=ig_web_copy_link

Punđe su go-to kućne frizure

Punđe volimo zbog njihove jednostavnosti, a k tome su privlačnije što su više neuredne. To je idealna kombinacija za vikend odmor kod kuće. Samo dohvatite prvu gumicu ili kopču, omotajte koliko god kose želite uz glavu i pričvrstite ju. Najljepše messy punđe su najčešće one koje zavežemo prije spavanja i s njima utonemo u san. Ujutro je taj look točno onakav kakav treba biti, zar ne? Pramenovi kose vam prirodno uokviravaju lice, frizura je u potpunosti nenamještena, a vi izgledate točno onoliko messy koliko trebate biti.

https://www.instagram.com/p/B50eL5zqnog/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Br0OLfwHxRc/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B2KHRG6IEAR/?utm_source=ig_web_copy_link

Neuredni rep ili polupodignuta kosa?

Niski, visoki, zalizani ili neuredni rep često je najomiljenija frizura mnogih celebova i influencerica. Nisu vam potrebni nikakvi dodaci, pa čak niti četka. Što neurednije tim bolje jer kosa dobiva na volumenu. Ipak se radi o messy frizurama i vikend opuštanju, stoga – opustite se! Ne morate čak niti zavezati cijelu kosu jer je i polupodignuta neuredna frizura jednako slatka.

https://www.instagram.com/p/B9MRyTsogPM/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7l7GIVoL2u/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori