Hrvatski brend koji je privukao našu pozornost eko deterdžentima i omekšivačima

Hrvatski brend koji je privukao našu pozornost eko deterdžentima i omekšivačima

Bez obzira na to izaziva li vam svrbež kože ili pokušavate živjeti eco-friendly načinom života, zamjena uobičajenog deterdženta za pranje rublja, s ekološki prihvatljivijom alternativom, mogao bi biti potez koji vrijedi napraviti. Iako povoljniji i praktični, mnogi uobičajeni deterdženti prepuni su sintetičkih kemikalija poput fosfata, klora i izbjeljivača, koji zagađuju okoliš i mogu iritirati osjetljivu kožu. Srećom, ne morate žrtvovati performanse deterdženta za proizvod koji je eco-friendly jer netoksični deterdženti mogu biti jednako učinkoviti, a Melli Aromatica je jedan domaći brend koji kreira proizvode koji maksimalno uzimaju u obzir vas, vašu kožu, ali i okoliš.

Melli Aromatica nas svakodnevno potiče da njegujemo svoju kožu i pazimo na okoliš

Melli Aromatica je premium prirodna kozmetika za njegu lica, tijela i kose. Iza novootvorenog laboratorija u srcu Samoboru, stoji aromaterapeutkinja Vesna, koja ručno proizvodi svaki kozmetički proizvod, a o čijem radu nam piše njezina kćer Ivana koja je stručnjakinja za odnose s javnostima i komunikologiju. Gotovo svaki njihov beauty proizvod dolazi u reciklirajućoj i staklenoj ambalaži i obojan je veselim bojama koje su odraz određenog sastojka koji sadrži. Imena proizvoda vezana su uz drage osobe, mjesta ili uspomene začetnica ovog domaćeg brenda. Obojanim pakiranjem želja im je podsjetiti nas da svijet nije crno bijeli i da boje uvelike utječu na naše raspoloženje i emocije.

Ponosne su i na to što koriste sastojke koji nisu testirani na životinjama, a u procesu su i dobivanja oznake ‘Vegan’ za kolekciju Natureli – kolekciji prirodnih proizvoda kojom možete očistiti, hidratizirati i njegovati svoju kožu. S druge strane, njihova nova, EKO linija proizvoda za pranje rublja ponosno nosi VEGAN certifikat i oznaku biorazgradivosti te ne sadrži mikroplastiku, sulfate i umjetna bojila. U svemu što rade uvijek imaju u vidu održivost i očuvanje okoliša, svi njihovi sastojci su transparentni i dostupni na uviđaj u svakom trenutku. Isto tako, ako poželite pojašnjenje nekog od sastojaka, možete se osjećati slobodni javiti im se i dobit ćete sve informacije.

Deterdžent i omekšivač koji će vas vratiti u bakino dvorište i prizvati najljepša sjećanja

Za osobe s najosjetljivijom kožom, za osobe sklone alergijama i neželjenim kožnim reakcijama, za novorođene bebe, za sve one koji su spremni probati i naučiti nešto novo – Melli Aromatica je kreirala je čak dva takva proizvoda, deterdžent i omekšivač za pranje rublja COTTON. Uz njih možete uživati u mekanoj odjeći, posteljini i snježno bijelom rublju. Ovaj deterdžent za pranje rublja s blagim mirisom pamuka, ekološki je proizvod koji je svojom recepturom nježan, ne samo prema koži već i odjeći, kućanskim aparatima i, naravno, prirodi i okolišu.

EKO deterdžent je guste i kremaste teksture, zbog čega ne zahtijeva velike količine prilikom pranja, a vrlo učinkovito uklanja mrlje na odjeći te ostavlja perilicu sjajnom i čistom. Pogodan je za ručno i strojno pranje rublja, kao i za pranje na temperaturama od 30 – 90 °C. Visokokvalitetan Melli Aromatica deterdžent zaslužuje mjesto u svakom modernom kućanstvu koje razmišlja o ljepšoj i zdravijoj budućnosti. Tu je i EKO omekšivač s decentnim mirisom pamuka, koji će vas vratiti u bakina dvorišta i prizvati najljepša sjećanja, zbog čega će vam pranje odjeće postati najdraži kućanski posao.

Sve Melli Aromatica proizvode možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori