Mea studio – novouređeni kozmetički salon u Zagrebu

Mea studio – novouređeni
kozmetički salon u Zagrebu

Mea studio za nokte, njegu tijela i lica već dugi niz godina prvi je izbor brojnim Zagrepčankama kad je u pitanju njega. Mea studio krojen je po mjeri svake žene, a osim što nudi tretmane manikure i pedikure u ponudi imaju i tretmane lash i brow lifta kao i dobropoznatu Lycon depilaciju. Jedno je sigurno, kada posjetite Mea salon, zasigurno ćete se vratiti.

Osim raznih tretmana koje možete isprobati, u Mea studiju dočekati će vas ljubazno osoblje i stručne djelatnice koje stalnim usavršavanjem prate sve kozmetičke trendove koje zatim individualnim pristupom nude svojim klijenticama. Kao jedna od glavnih odlika Mea studija ističe se briga za zdrav izgled kože i noktiju, povrh minimalizma i perfektne estetike interijera. Interijer se ističe kao izrazito bitan faktor obzirom da prvi dojam čini najveći utjecaj na pojedinca.

Kako je nastao Mea studio?

Vlasnica salona Mirela Nalevka Vasić, nakon diplome na Tekstilno tehnološkom fakultetu okrenula se svojoj pravoj ljubavi – beauty industriji – gdje samostalno i uspješno radi već duže od 15 godina. Svoju strast prema estetici i minimalizmu spaja kroz tretmane njege, uljepšavanja, pa sve do pravih malih makeovera svojih klijentica. Mireline klijentice vjerne su joj godinama pa ih tako prati kroz sve životne faze, što najbolje opisuje odnos kakav studio Mea njeguje prema svim klijentima i povjerenje koje se u studiju stječe.

Mirela Nalevka Vasić,

Potpuno novi izgled Mea studija

Nakon godina uspješnog rada, red je došao da Mea studio odjene novo ruho, odnosno u potpunosti preuredi salon i kreira ga baš po mjeri klijentica. Potreba za preuređenjem došla je prirodno kao nastavak rasta i razvoja studija u svim segmentima, pa i kroz interijer. Mirela je tako uz stručnu pomoć i savjete arhitektice Vlatke Čizmić osmislila i makeover za svoj studio kako bi i kroz cozy interijer ugodila potrebama svojih klijentica. Neutralne i prirodne nijanse, estetska pročišćenost, ugodna rasvjeta i zelenilo biljaka doprinijeli su stvaranju udobne atmosfere koja zrači dobrodošlicom.

Ukoliko ste u potrazi za novim salonom ugodne atmosfere u kojem ćete pronaći mali bijeg od užurbane svakondevnice, Studio Mea je savršena opcija. Nalazi se na adresi Crvenog križa 23, a više informacija možete pronaći na njihovom Instagram profilu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori