Najljepši mat ruževi bogate pigmentacije koji će dugo trajati na usnama

Najljepši mat ruževi bogate pigmentacije
koji će dugo trajati na usnama

mat ruževi
@jaceyduprie

Ako postoji jedan kozmetički proizvod koji u svakom trenutku može biti točka na “i” i najjednostavnijoj odjevnoj kombinaciji te kozmetički proizvod koji je prvi izbor u onim trenucima kad nam treba velika transformacija u malo vremena, onda je to definitivno ruž! Svaka žena u torbici ima omiljeni ruž – nekome su to nude nijanse koje su savršen izbor za svaki dan kad se samo želi dodatno naglasiti prirodna boja usana, a nekome je to moćna crvena u svim svojim raskošnim nijansama. Ona je vječni adut s kojim se baš nikad ne može pogriješiti.

Dugo traju i imaju bogatiju pigmentaciju

Osim po bogatoj paleti boja u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe, ruževi se međusobno razlikuju i po svojem finishu. Naime, dugo smo vremena svjedočili vladavini kremastih ruževa s decentnim sjajem, no posljednjih nekoliko godina po popularnosti su ih počeli dostizati oni s mat efektom.

mat ruževi
@nikkideroest

Neko su se vrijeme mat ruževi nalazili na beauty margini jer se nerijetko događalo da usne nakon njih ostanu suhe i ispucane, a u porama bi se skupljala velika količina ruža, što ne bi bilo nimalo reprezentativno. Međutim, posljednjih su godina kozmetički brendovi itekako poradili na formulama pa mat ruževi postaju sve ugodniji za nošenje. Zahvaljujući novim formulama, vrlo su brzo postali veliki hit. Žene ih stvarno vole, a nije ni čudo s obzirom na to da na usnama mogu dugo potrajati, imaju bogatu pigmentaciju koja je često mnogo jača od klasičnih ruževa te, neizostavno, njeguju usne. Ako još uvijek niste pronašli svog mat favorita, sad je pravi trenutak! Izdvojili smo pet najljepših mat ruževa i sjajija koji će savršeno zaokružiti svaki ljetni look i potrajati to dugo u noć!

Učitati još
Zatvori