Djeluju li uistinu maske za podočnjake koje vole koristiti celebovi i beauty entuzijastice?

Djeluju li uistinu maske za podočnjake koje vole koristiti celebovi i beauty entuzijastice?

Kad se radi o finim linijama, tamnim krugovima oko očiju i natečenim podočnjacima, postoje već isprobani načini na koje ih možemo sakriti, a ponekad i u potpunosti eliminirati. Od utapkavanja omiljenog korektora na okoloočno područje do nanošenja slojeva i slojeva guste luksuzne kreme trikovi su brojni. No, jeste li već isprobali maske koje su posebno kreirane za podočnjake? Radi se o omiljenim izumima za njegu kože mnogih beauty entuzijastica.

Prepune su sastojaka koji vam pružaju bogatu dozu aktivnih sastojaka u kratkom vremenskom roku. Tako u trenu ispunjavaju sve potrebe kože oko očiju. Bez obzira na to želite li prikriti nedostatak sna, održati čvrstoću kože, nahraniti kožu oko očiju ili jednostavno pripremiti oči za nanošenje make upa, postoji maska za podočnjake koja bi trebala moći riješiti svaki problem.

Djeluju li uistinu maske za podočnjake?

Važno je napomenuti da je nemoguće trajno se riješiti podočnjaka. Nažalost, podočnjaci mogu biti genetski pa se s tim jednostavno moramo naučiti nositi. Ipak, uz malo dodatne pažnje i posvećenosti svakodnevnoj rutini za njegu kože, možete smanjiti njihov izgled. U nastavku možete naći različite maske za podočnjake čije formule su opremljene tako da udovolje svim vašim potrebama za njegu područja ispod očiju. Na kraju napornog radnog tjedna, naše oči zasigurno zaslužuju dodatnu dozu njege, a zato ih vole i celebrityji i beauty entuzijastice diljem svijeta.

111SKIN Rose Gold Illuminating Eye Masks
Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask
maske za podočnjake Patchology
Patchology All Eyes On You
maske za podočnjake Pixi
Pixi BeautifEYE Brightening Eye Patches
maske za podočnjake Revolution
Revolution Skincare Gold Eye Hydrogel Hydrating Eye Patches with Colloidal Gold
maske za podočnjake BeautyBio
Beautybio Bright Eyes Illuminating Colloidal Silver + Collagen Eye Patches
maske za podočnjake Milk
Milk Make up Cooling Water Undereye Patches

Foto: Instagram, Douglas, Space NK, Cult Beauty, Beauty Bay

Učitati još
Zatvori