Mannose gel novi je član moćne linije femidoc
Mannose gel novi je član moćne linije femidoc

Mannose gel novi je član
moćne linije femidoc

Femidoc, jedinstvena linija proizvoda za pomoć kod liječenja i prevencije urinarne infekcije, u svojoj paleti proizvoda odsada ima i femidoc MANNOSE gel. Femidoc MANNOSE gel nježno njeguje osjetljivu kožu vanjskih intimnih područja tijekom upale mjehura ili drugih iritacija kože. Savršena je nadopuna prilikom uzimanja drugih proizvoda iz iste obitelji – femidoc UROEXPRESS i femidoc UROEXPRESS DIREKT. Zbog njih je cijela linija femidoc u Hrvatskoj odabir broj jedan kod upale mjehura.

Innopharma - femidoc mannose gel 5

Upala mjehura je čest problem

Upala mjehura je neugodna i vrlo bolna, a od nje pati veliki broj žena. Najčešći uzrok bolesti su bakterije poput Escherichie coli koje iz crijeva dospiju u uretru, a potom i u mokraćni mjehur gdje izazovu upalu. Simptomi upale mjehura su bol i peckanje pri mokrenju, česta potreba za mokrenjem čak i onda kada je mjehur prazan. Kod pojave simptoma važno je djelovati što brže i odabrati lijek koji će pomoći u borbi protiv urinarne infekcije, ali neće izazvati neravnotežu crijevne i vaginalne flore.

Innopharma - femidoc mannose gel 6

Hidratacija, njega i zaštita intimnog područja

Femidoc MANNOSE gel ima potpuno prirodne sastojke za hidrataciju i njegu koji stvaraju zaštitni sloj na vanjskoj površini intimnih područja. Sadrži aloe veru koja jača zaštitnu ulogu kože, umiruje je i vlaži. D-manozu koja privlači štetne bakterije, hijaluronsku kiselinu koja vlaži i stvara zaštitni sloj i mliječnu kiselinu koja pomaže stabilizirati pH vrijednost u prirodnom rasponu.

Femidoc MANNOSE gel pomaže i kod poremećene ravnoteže mikroflore intimnih područja uzrokovane upalom mokraćnog sustava, liječenjem antibioticima, zaostalom sjemenom tekućinom, hormonskom neravnotežom, menstruacijom, postporođajnim razdobljem i menopauzom. Gel je potpuno bez mirisa, bojila i konzervansa. Dolazi s praktičnom higijenskom pumpicom za doziranje, a može se koristiti tijekom trudnoće i dojenja, kao i tijekom hormonske terapije.

Innopharma - femidoc mannose gel 8

Spas u 30 minuta

Ostali proizvodi iz obitelji femidoc namijenjeni su pomoći kod liječenja, prevenciji i zaštiti od ponovne upale mokraćnog mjehura uzrokovane bakterijom E. coli. To su femidoc UROEXPRESS i femidoc UROEXPRESS DIREKT. Oba proizvoda su klinički provjerena alternativa antibioticima. Djeluju u roku od 30 minuta nakon uzimanja, dobrog su okusa i nježni za crijevnu i vaginalnu floru.

Innopharma - femidoc mannose gel 1

Aktivna tvar u oba proizvoda je D-manoza koja se veže na bakterije E. coli. Tako sprječava njihovo taloženje na stijenkama mokraćnih kanala pa se bakterije mokrenjem izlučuju iz tijela. Razlika između pripravaka je samo u načinu na koji se uzimaju. Kod pripravka femidoc UROEXPRESS  sadržaj vrećice se rastopi u čaši vode, a vrećice femidoc UROEXPRESS DIREKT, direktnim otapanjem u ustima.

Upotrebom proizvoda femidoc i unošenjem dovoljnih količina vode moguće je prekinuti začarani krug mokraćnih infekcija i drastično smanjiti mogućnost ponovne upale mjehura.

Proizvodi femidoca dostupni su u ljekarnama i  doclabor web shopu.

Innopharma - femidoc mannose gel 9
Innopharma - femidoc mannose gel 7

Foto: femidoc

Učitati još
Zatvori