Beauty stručnjaci podijelili nekoliko tajni zbog kojih make up izgleda odlično

Beauty stručnjaci podijelili nekoliko tajni
zbog kojih make up izgleda odlično

@roseinc

Besprijekoran make up nije uvijek jednostavno postići, osobito onakav kakav viđamo na brojnim poznatim osobama. Jasno je kako, osim kvalitetnih proizvoda, iza njih stoji cijela vojska stručnjaka sa svojim trikovima, savjetima i uputama. Nekoliko celebrity vizažista i make up artista odlučilo je podijeliti male trikove dobre šminke koji svatko od nas može primijeniti u kućnoj radinosti.

Jedan celebrity make up artist otrkio je kako voli koristiti malo rumenila u naborima oka ispod sjenila jer to čini pogled toplijim, osobito ako je rumenilo ružičaste boje. Kaže kako, u kombinaciji s neutralnim sjenilima, na očima izgleda neočekivano dobro.

Mali trikovi za wow efekt

@roseinc

Drugi stručnjak otkriva trik za holivudski sjaj. Naime, kaže kako je u prigodama koje zahtijevaju glamurozan i izrazito efektan make up dobra ideja uzeti nude sjenilo sa sjajnim finishem (znate ono sjenilo koje se uvijek preskače jer mislimo da jednostavno nije preikladno) te ga nanijeti na jagodice. Objašnjava kako su sastojci proizvoda za sjenila i obraze u principu isti, ali se razlikuju u pigmentaciji.

Nadalje, vodootporne maskare odličan su odabir jer su dugotrajne, no mnogi ih izbjegavaju jer ih je izrazito teško skinuti s trepavicama. Stvaraju željeni efekt dugačkih i gustih trepavica, a kako biste izbjegli problem sa skidanjem maskare, make up stručnjaci kažu da je dobar trik nanijeti sloj vodootporne maskare na “običnu” maskaru – kod skidanja šminke, maskara će se lakše ukloniti, a zbog vodootpornog svojstva trajat će duže, a trepavice će izgledati dugačko.

Ružina vodica za prirodan sjaj

@roseinc

Govoreći o maskari, još jedan vizažist kaže da je to prvi beauty proizvod koji stavlja na lice, nakon što ga pripremi za šminkanje Naime, tvrdi kako maskara može transformirati lice i oči i ponekad je dovoljno nanijeti samo nju za wow efekt pa cijeli look gradi upravo na maskari. Nakon što je make up gotov, vizažistica poznatih rekla je kako ga voli poprskati ružinom vodicom za lice i glicerinom jer ta dva proizvoda daju licu toliko željeni, prirodan sjaj.

Foto: Instagram (@roseinc)

Učitati još
Zatvori