Parfemi koji neodoljivo mirišu na ljeto

Parfemi koji neodoljivo
mirišu na ljeto

Posuđivanje košulje ili hoodice od dečka ili supruga nije ništa novo, a moramo priznati da su i muški mirisi genijalni. No, iz francuskoj luskuznog brenda omogućili su da posuđivanje budu obostrasno te je predstavljen prvi Louis Vuitton unisex parfem. Jacques Cavalier Belletrud, parfumer kuće Louis Vuitton, predstavio je tri nova mirisa koji bude uspomene na godišnji odmor, sunce, zelene vrtove i more.

Duh Kalifornije u parfemskoj bočici

Parfemi su inspirirani cool duhom Kalifornije, a i parfemske se bočice savršeno uklapaju u kalifornijsku viziju ljeta. Parfem Sun Song dolazi u žutoj bočici, a parfem je kombinacija cvijeta naranče i limuna. Dobivena je aroma citrusa koja pruža toplinu i osjećaj vedrog ljetnog dana.

Jacques Cavalier Belletrud rekao je da je sanao o stvaranju parfema koji će biti prozračan. Želio je pronaći sredinu između ugodnog, ali prolaznog ljetnog parfema i  dugotrajnog parfema koji će doći do izražaja i dati najbolje od sebe na koži tijekom dužeg vremena.

Sun Song, Cactus Garden i Afternoon Swim predstavljaju boje ljeta i beskrajnih ljetnih noći. Kreirao ih je jednako kao što stvara i klasične parfeme, koristeći rijetke i prirodne sirovine iznimnih kvaliteta. Parfeme opisuje kao lagana, s notama koje se trebaju rasprsnuti kako bi otkrile svoju skrivenu prirodu.

Suradnja s multimedijalnim umjetnikom

Brend Louis Vuitton udružio se s Alexom Israelom, multimedijalnim umjetnikom i redateljem, koji je dizajnirao i ukrasnu kutiju za svaki miris. Sun Song dobio je predimenzionirane leće za sunčane naočale, jedan od trademarka među Israelovim dizajnima. Krajolik “Desperado” pridružen je mirisu Cactus Garden, a Afternoon Swim dolazi u kombinaciji s divovskim valom, koji podsjeća na otkačenu vibru Kalifornije.

Foto: Louis Vuitton, Fragrantica

Preporuka

Zatvori