Možda najbolji šamponi za kosu koje ćete isprobati ove godine

Možda najbolji šamponi za kosu koje
ćete isprobati ove godine

Njega kose, low šamponi

Možete li izračunati koliko ste novaca dosad potrošili na proizvode za njegu kose? I koliki budžet i dalje svakog mjeseca odvajate za iste? Snaga i ljepota kose oduvijek su nam bili visoko na listi beauty prioriteta, a kako bismo doista postigli apsolutno zadovoljstvo njenim stanjem i izgledom, do danas smo isprobali svu silu proizvoda dostupnih na tržištu. Neki su nas oduševili, a neki ostavili sasvim ravnodušnima, zbog čega smo i dalje u stalnoj potrazi za novim, još boljim i još učinkovitijim proizvodima za zdravlje i ljepotu kose.

Odlazi li tradicionalan način pranja kose u povijest?

Brendovi iz sezone u sezonu idu u korak s našim željama i potrebama i konstantno na tržište stižu njihove inovacije vrijedne isprobavanja. Ona najnovija, bit će bez sumnje glavna tema razgovora u nadolazećim mjesecima, jer bi mogla zauvijek promijeniti tradicionalni način na koji peremo kosu. I ne samo promijeniti ga, već u obliku jednog ključnog proizvoda još više sačuvati kosu koja je oštećena i oslabljena od godina korištenja silnih tretmana i proizvoda za styling.

Pojava hibrida koji čine sve za vašu kosu

Naša tipična rutina pranja kose dosad je uključivala više koraka i stalno nanošenje pa ispiranje proizvoda, s posljedicom narušavanja ravnoteže vlasišta. Kada se tome nadodaju silni proizvodi za styling kose koje koristimo, poput pjena i lakova za kosu, na kraju dana ostaje nam naša osjetljiva i krhka kosa koja je izgubila svoje zdravlje i sjaj. Vraćajući ju u prvobitno stanje, ulazimo u začarani krug, ponovno s mnogo proizvoda koji naposljetku djeluju više kao opterećenje, no stvarna pomoć kosi.

U tu svrhu, razvijeni su hibridi za čišćenje i njegu kose, koji u jednom proizvodu donose čitav niz benefita za oštećenu i delikatnu kosu. Oni predstavljaju nov i k tome vrlo nježan način pranja kose – u jednom jedinom koraku.

L'Oreal Paris Elseve Low Shampoo linija

L’Oreal Paris Elseve Low Shampoo linija

Znate li što su Low šamponi?

L’Oreal Paris na domaćem se tržištu pojavio s pravom malom revolucijom u njezi kose, a to su Elseve Low šamponi: 3 u 1 proizvodi koji istovremeno imaju ulogu šampona, regeneratora i njege. To ukratko znači da će vam samo jedan proizvod zamijeniti čak tri ona koja ste dosad koristili i da će klasičnih nekoliko koraka šamponiranja, regeneriranja i njegovanja kose biti zamijenjeni jednim jedinim. Ovi šamponi idealni su za obojanu, oštećenu i suhu kosu koja je već prošla svašta.

Rutina njege kose kao niti jedna druga

Za sve žene kojima je svakodnevica i više no ubrzana te im se čini kako im na njihove uobičajene beauty rutine odlazi previše vremena, L’Oreal Paris Elseve Low Shampoo bit će idealno rješenje. Jedan proizvod koji će zamijeniti i šampon i regenerator i njegu za kosu, uštedit će ne samo prostor u kupaonici, već i novac, vrijeme potrošeno na njegu kose i, naposljetku, samu kosu, koja će uz ove nježne formule napokon prodisati i zablistati u svom najboljem izdanju.

L'Oreal Paris Elseve Color-Vive Low Shampoo

L’Oreal Paris Elseve Color-Vive Low šampon za bojanu kosu

Šamponi bez pjene

L’Oreal Paris Elseve Low Shampoo došao je na glas kao proizvod bez sulfata. Iako se ne pjene i vrlo su nježni prema vlasištu i kosi, Elseve Low šamponi svejedno su vrlo djelotvorni. Temeljito čiste kosu od korijena do vrhova, a njegujući koktel sastojaka kojeg sadrže brine za meke i sjajne vrhove. Već na prvi susret s ovim proizvodima, oduševit će vas tekstura šampona, poput najfinijih njegujućih balzama predivnog mirisa.

L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil Low Shampoo

L’Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil Low šampon za suhu kosu

Tri vrste Low šampona

Cijela Elseve Low Shampoo linija usmjerena je k tipovima kose kojima je prijeko potrebna njega kako bi doista zablistali. Elseve Color-Vive Low Shampoo kreiran je za čišćenje, zaštitu boje* i intenzivnu njegu obojene kose, Elseve Total Repair 5 Low Shampoo brine za čišćenje, raščešljavanje i intenzivnu obnovu oštećene kose, a Elseve Extraordinary Oil Low Shampoo namijenjen je čišćenju i intenzivnoj njezi suhe kose.

*Instrumentalni test

L'Oreal Paris Elseve Total Repair 5 Low Shampoo

L’Oreal Paris Elseve Total Repair 5 Low šampon za oštećenu kosu

Princip korištenja Low šampona

Low šamponi koriste se umjesto vaše uobičajene rutine čišćenja i njege kose jednom do dvaput tjedno, i to na vrlo jednostavan i brz način. 10-15 pumpica šampona (ovisno o duljini kose) nanosi se na mokru kosu, zatim se proizvod nježno umasira od tjemena do vrhova i ostavlja tri minute da djeluje. Završni korak je ispiranje.

 

 

Foto: Unsplash, L’Oreal Paris


Učitati još
Zatvori